Și-a obligat concubina să se prostitueze în Germania!

0

Un bărbat din comuna Lerești,  a obligat-o pe concubina lui, femeia care îi dăruise doi copii, să se prostitueze în Germania. Individul a mințit-o că vor vinde ziare în orașul Krefeld, dar când au ajuns acolo i-a spus că va trebui să-și vândă trupul ca să facă rost de bani. A convins-o ca o perioadă să facă ce-i spune el, apoi tânăra a refuzat și a plecat. Ca să o convingă să se prostitueze, bărbatula recurs la violență. A intrat noaptea peste ea în casă și a tăiat-o cu un briceag.

Procuroii DIICOT-Serviciul Teritorial Pitești au dispus trimiterea în judecată a bărbatului, sub acuzația de trafic de persoane, loviri și alte violemțe și violare de domiciliu. În rechizitoriul întocmit procurorii au menționat declarația concubinei. Femeia a spus că avea o relație de aproximativ 7 ani cu bărbatul și împreună au doi copii de 5 ani, respectiv 7 ani. ”În cursul anului 2020 sau 2021, inculpatul i-a propus să se deplaseze împreună cu acesta și cu cei doi copii în Germania, sub pretextul că vor câștiga bani din vânzarea de ziare. În realitate, după ce au ajuns în orașul Krefeld, inculpatul i-a spus persoanei vătămate că trebuie să câștige bani ca să întrețină familia, cum fac și alte fete, motiv pentru care va trebui să practice prostituția. Partea vătămată afirmă că nu a acceptat propunerea concubinului său și și-a sunat părinții, care se aflau în (…), în orașul (…), cărora le-a spus că inculptul vrea să o oblige să practice prostituția, după care părinții săi au venit și au luat persoana vătămată și pe copii din orașul Krefeld și i-au dus în România. După ce a revenit în România, persoana vătămată declară că a locuit o perioadă de două sau trei săptămâni la părinții săi, iar în acest timp bărbatul a încercat să o convingă să se împace cu el. Acesta i-a vorbit frumos, i-a spus că o iubește și că a greșit atunci când i-a cerut să practice prostituția. Văzând comportamentul frumos al lui persoana vătămată afirmă că s-a lăsat păcălită și a continuat relația cu acesta. Ulterior, după o săptămână sau două, (…)  i-a propus din nou să plece în străinătate, în Germania, ca să vândă ziare, iar pentru a-i câștiga încrederea i-a spus că vor pleca însoțiți de părinții inculpatului, dându-i asigurări că nu o va obliga să practice prostituția. Inițial inculpatul s-a deplasat împreună cu persoana vătămată în (…), iar apoi a dus-o în Germania, în localitatea Krefeld, unde a bătut-o ca să o oblige să practice prostituția”, scrie în rechizitoriul procurorilor DIICOT.

4 ani cu executare

Ca să atragă clienți pentru concubina lui, inculpatul  a postat anuțuri pe site-uri de profil. În timp ce partenera lui se prostitua, argeșeanul nu a muncit deloc, doar o păzea pe femeie ca să nu fugă, după cum a relatat victima. Timp de 3 luni a fost mutată dintr-un oraș în altul. Inculpatul și-a cumpărat din banii obținuți de aceasta din prostituţie, droguri, mașini de lux și a înființat o firmă de transport material lemnos. În cursul lunii februarie 2023 inculpatul a adus-o în România ca să își vadă copiii, iar în data de 27.02.2023 urma să o transporte din nou în Germania ca să practice prostituția.În ziua amintită, femeia a sunat a 112 și le-a spus polițiștilor prin ce trece. ”Întrucât persoana vătămată a refuzat să mai practice prostituția în beneficiul inculpatului, în data de 02.03.2023, în timp ce se afla la domiciliul părinților săi din (…) inculpatul a pătruns prin efracție în casă și a înjunghiat-o cu un briceag în regiunea coapsei și a brațului, persoana vătămată fiind transportată apoi la Spitalul Municipal Câmpulung, unde a fost internată”, se precizează în rechizitoriu. În timpul ancheti procurii au cooperat cu organe de cercetare penală din Germania care au confirmat că tânăra se prostitua, fiind de trei ori verificată de oamenii legii, de fiecare dată concubinul se afla în prejma ei și o supraveghea. S-a stablit că bărbatul a câștigat în jur de 25.000 de euro de pe urma exploatării femeii. Când dosarul a fost trimis în judecată, tânăra și-a restras plângerea privind acuzațiile de loviri și alte violențe și cea de violare de domiciliu. Tribunalul Argeș l-a condamnat, în urmă cu două zile, pe bărbat la 4 ani închisoare cu executare pentru trafic de persoane.   Decizia nu este definitivă putând fi atacată cu apel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.