Neînvinși în amicale!

0

Argeșul a terminat fără înfrângere meciurile de verificare din această iarnă. În ultimul amical din această perioadă precompetițională, disputat sâmbătă, în Capitală, FC Argeș a terminat la egalitate, 1-1, testul cu CSA Steaua, colega de eșalon. Astfel, bilanțul echipei pregătite de Eugen Neagoe fiind de patru victorii(6-0 cu Muscelul Câmpulung, 3-2 cu Flacăra Horezu, 1-0 cu Concordia Chiajna și CS Mioveni) și două remize(1-1 cu Metaloglobus București și CSA Steaua).

Piteștenii au deschis scorul după 25 de minute prin Buhăcianu, atacantul alb-violet punctând cu un șut din interiorul careului, după ce a driblat un adversar. Același Buhăcianu a avut șansa de a dubla avantajul alb-violeților, însă, rămas singur cu portarul gazdelor, a întârziat șutul și a fost blocat de portar. Replica bucureștenilor a venit prin Miguelez, mijlocașul gazdelor trimițând peste poartă din 6 m. Chiar înainte de pauză, FC Argeș l-a pierdut pe Florin Borța, fundașul ieșind accidentat în urma unui duel cu Nacho. După revenirea de la cabine, alb-violeții se puteau desprinde pe tabelă, însă Boboc, din câțiva metri, a trimis în plasa laterală! CSA Steaua a restabilit egalitatea cu o jumătate de oră înainte de final prin Matei, mijlocașul gazdelor trimițând cu capul în plasă din centrarea lui Maftei. Pe finalul meciului, piteștenii au avut trei oportunități de a se impune, însă Rusu, Oprescu și Petrescu nu l-au putut învinge pe portarul Iancu. Primul meci oficial din noul an al grupării din Trivale este programat luni, 26 februarie, de la ora 17.00, la Miercurea Ciuc, cu FC Csikszereda.  

CSA Steaua – FC Argeș 1-1(0-1) Au marcat: Matei(min.61) / Buhăcianu (min.25)

CSA Steaua: Frânculescu – Maftei, Beța, Vîrtej, Ilie, Drăghici – Matei, Mancuso, Miguelez – Chunchukov, Nacho. După pauză au mai intrat Iancu, Dumitru, Bărbulescu, Raicu, Cristea și Florea Antrenor: Daniel Oprița

FC Argeș: Straton(min.46 Micle) – Tofan(min.75 Ciuciulete), Orozco, Tudose, Borța(min.43 Boboc) – Rădescu(min.85 Oprescu), Nortey(min.57 Dinoci) – Petrescu, Pîrvu(min.46 Angelov), Dulcea(min.72 Stoica) – Buhăcianu(min.60 Rusu)

Rezerve neutilizate: Balaur, Haită, Adelin Mircea Antrenor: Eugen Neagoe

Îngrijorat de accidentări

Antrenorul echipei FC Argeș așteaptă cu îngrijorare verdictul medicilor în privința fundașului Florin Borța și mijlocașului Issac Nortey,. Cei doi alb-violeți nu au putut termina amicalul cu CSA Steaua, ieșind accidentați de pe teren: ”Borța are o problemă, și Nortey la fel. Sperăm să nu fie grave pentru că atunci chiar avem o mare problemă. Mai avem până la ora jocului și sperăm să fie refăcuți” a spus Neagoe.

Mulțumit de pregătirea fizică

Tehnicianul grupării din Trivale spune că FC Argeș este pregătită din punct de vedere fizic pentru primele meciuri din 2024: ”Suntem pregătiți pentru primele meciuri oficiale din noul an, dacă ne referim la pregătirea fizică. Din punct de vedere fizic stăm bine. Sunt convins că  și vom arăta foarte bine pe parcursul meciurilor pe care le mai avem de disputat”.

Discuții pentru întărirea lotului

Neagoe mai așteaptă întăriri până la meciul cu FC Csikszereda, primul din noul an: ”Mi-aș mai fi dorit minim încă doi jucători. Am discutat, discutăm în continuare. Și mâine aștept vești de la unul dintre ei. Sper să vină și atunci vom arăta cu totul altfel. Rămâne de văzut dacă îl vom convine. Nu o să facem transferuri doar de dragul de a transfera jucători. Vreau să aducem jucători valoroși care ne pot ajuta” a spus antrenorul piteștean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.