Victorie chinuită cu ultima clasată!

0

FC Argeș a câștigat la limită, 1-0, confruntarea de sâmbătă, de la Mioveni, cu Progresul Spartac București, ultima clasată din Liga 2. Unicul gol al partidei a fost marcat de Buhăcianu(min.17), atacantul piteștean transformând un penalty scos tot de el.

Deși au câștigat cele trei puncte puse în joc, jocul alb-violeților a lăsat mult de dorit, în multe momente ale disputei argeșenii fiind dominați de adversar. Bucureștenii au evoluat în inferioritate numerică timp de aproape 75 de minute, Eduard Radu fiind eliminat în minutul 15 după ce l-a faultat din postura de ultim apărător pe Buhăcianu, care avea să transforme lovitura de pedeapsă. Chiar dacă au avut om în plus, jucătorii lui Neagoe nu au știut să profite și să se impună la o diferență mai mare de scor, spre dezamăgirea fanilor care așteptau un succes mult mai clar. După ce au reușit să deschidă scorul, Buhăcianu, Rusu și Petrescu s-au jucat cu nervii spectatorilor, irosind cu mare seninătate șanse uriașe de a se desprinde pe tabelă. După pauză, Argeșul a fost de nerecunoscut, jocul formației pregătite de Eugen Neagoe devenind unul foarte slab și fără orizont. Singura ocazie notabilă de gol a piteștenilor i-a aparținut lui Angelov, bulgarul trimițând pe lângă poartă din 6 m. După 17 etape disputate din această ediție de campionat, FC Argeș ocupă locul 14, cu 21 de puncte, cu șase mai mult ca CS Tunari, prima echipă aflată sub linia retrogradării.

Liga 2, Sezonul 2023-2024, Etapa 17

FC Argeș – Progresul Spartac București 1-0(1-0)

A marcat: Buhăcianu(min.17 pen.)

FC Argeș: Straton – Tofan (cpt.), Orozco, Tudose, Rădescu(min.71 Borța) – Boboc(min.46 Haită), Nortey – Petrescu, Buhăcianu(min.56 Șerban), Pîrvu(min.56 Dulcea) – Rusu(min.46 Angelov)

Rezerve neutilizate: Micle – Balaur, Ciuciulete, Dinoci

Antrenor: Eugen Neagoe

Progresul Spartac: Dumitrescu – S. Radu, Parfeon (cpt.)(min.86 Preda), E. Radu, Florescu – Dumitru(min.29 Paliu), Costea, Stîngă(min.46 Crivac), Tong(min.86 Dinache) – Andrei(min.79 Geană), A. Chirițoiu

Rezerve neutilizate: Al. Soare – D. Paraschiv, Străchinescu, Răducioiu Antrenor: Andrei Erimia

Cartonașe galbene: Nortey / M.Andrei, A.Crivac

Cartonașe roșii: Eduard Radu(min.15)

Stadion: Orăşenesc (Mioveni)

Arbitru: George Cătălin Roman (Timişoara). Arbitri asistenți: Marian Carson (Constanţa) și Patrik Ștefan Sandu (Timişoara). Arbitru de rezervă: Adelin Pavel (Osica de Jos – Olt).

 Observator arbitri: Stan Prodan (Alexandria); Delegat joc: Mihai Prunariu (Târgu Jiu)

Cum s-a marcat golul:

min.16: 1-0! Buhăcianu pătrunde în careu, însă este faultat de Eduard Radu. Centralul îl elimină pe fotbalistul bucureștean și acordă penalty pentru FC Argeș. Același Buhăcianu trimite în dreapta portarului și deschide scorul din lovitură de la 11 m!


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.