Și amendați și cu lemnele confiscate!

0

Polițiștii și specialiștii silvici au efectuat verificări privind tăierea, transportul, depozitarea și comercializarea de material lemnos. În urma activităților, au fost constatate abateri privind încălcarea normelor specifice de către 11 persoane, cu vârste cuprinse între 26 și 61 de ani.

Unul dintre cei amendați este C.G.F., de 44 ani, din comuna Pietroșani. Polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăț l-au prins în timp ce conducea un autocamion cu remorcă , pe raza localității Lerești, cu care a transportat cantitatea de 3,991 mc de material lemnos fag și molid, într-o altă locație decât a raportat în SUMAL 2, înscris în avizul de însoțire. A fost amendat cu 2000 de lei și lemnele au fost confiscate.

Polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Domnești l-au depistat pe B.S., de 54 de ani, din Domnești, care în perioada ianuarie-decembrie 2023, a efectuat mai multe transporturi de material lemnos, deși nu este înregistrat ca transportator profesionist de material lemnos în aplicația informatică SUMAL 2.0. Astfel, a rezultat că cel în cauză a depășit cu 33,88 m.c. volumul de 20 mc/an calendaristic permis de normele legale. A primit o amendă în valoare de 5.000 de lei și i-au fost confiscată cantitatea de 33,88 m.c de lemne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.