S-au distanțat de zona retrogradării!

0

FC Argeș a reușit să se distanțeze de zona minată a clasamentului, după ce s-a impus la limită, 1-0, în confruntarea de sâmbătă, de la Mioveni, cu CSM Reșița, din runda cu numărul 19, ultima din sezonul regular.

Oaspeții au început bine partida și au amenințat poarta lui Straton cu două șuturi periculoase expediate de Burlacu, care nu și-au atins însă ținta. Piteștenii au deschis scorul prin Patrick Dulcea(min.26), mijlocașul argeșean trimițând în plasă în urma unei neînțelegeri între portarul reșițean și un fundaș. După pauză, Reșița a avut o bună șansă de a egala, însă mingea lobată de Doană a trecut peste transversala porții apărate de Straton. Argeșul a avut trei situații bune de a închide meciul, însă Rusu, Nortey și Pîrvu nu l-au putut învinge pe Rus din poziții foarte bune. În urma acestui succes, FC Argeș a terminat prima parte a acestui sezon competițional pe locul 14, cu o zestre de 24 de puncte. După o pauză de două săptămâni, cauzată de meciurile reprezentativelor României, alb-violeții vor începe meciurile decisive pentru rămânerea în Liga 2. Piteștenii vor evolua în grupa A a play-out-ului în care se mai regăsesc Ceahlăul Piatra Neamț, CSM Reșița, Metaloglobus București, CSC Dumbrăvița, Unirea Dej și CSM Alexandria. Alb-violeții au 11 puncte avans față de Unirea Dej și 15 față de CSM Alexandria, echipele aflate pe cele două locuri retrogradabile. În play-out, în fiecare grupă se va disputa un singur joc între participante, rezultând astfel şase meciuri pentru fiecare formație.

Liga 2, Sezonul 2023-2024, Etapa 19

FC Argeș – CSM Reșița 1-0(1-0)

A marcat: Dulcea(min.26)

FC Argeș: Straton – Orozco, Balaur, Tudose – Tofan (cpt.), Boboc(min.46 Rădescu), Nortey, Borța – Dulcea(min.63 Pîrvu), Petrescu(min.83 Angelov), Rusu(min.69 Buhăcianu)

Rezerve neutilizate: Micle –  Haită, Ciuciulete, Șerban, Mircea

Antrenor: Eugen Neagoe

CSM Reșița: I. Rus – Dolghi(min.60 Bărboianu), Dudea (cpt.), Rimovecz – Gomboș(min.60 Doană), Isac(min.67 Mensah), Fărăgău, Fota(min.67 Chera) – Drăghiceanu, Lascu, Burlacu(min.70 C.Rus)

 Rezerve neutilizate: Mereu –  Negru, Sabău, Napoleone

Antrenor: Flavius Stoican

Cartonașe galbene: Orozco, Boboc, Rădescu, Straton / Drăghiceanu

Stadion: Orăşenesc (Mioveni)

Arbitru: Mircea Ardelean (Arad) / A1: George Bogdan Duță (Bacău) / A2: Mihăiță Adrian Noroc (Botoşani) / Arbitru de rezervă: Octavian Ciucanu (Braşov).

Observator arbitri: Ioan Duma (Sibiu); Delegat joc: Dorinel Dincă (Călăraşi)

Cum s-a marcat golul:

min.26: 1-0! Patrick Dulcea profită de o eroare în defensiva Reșiței, interceptează și înscrie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.