Înfrângere la scor!

0

Dinamo București – FC Argeș Basketball 94-71(24-16, 24-15, 22-13, 24-27)

Echipa de baschet masculin a Piteștiului a înregistrat duminică cea mai drastică înfrângere din acest sezon competițional. FC Argeș Basketbal a pierdut la o diferență de 23 de puncte, scor 71-94, confruntarea din deplasare, cu Dinamo București, din etapa a 8-a din Top 10.  

Fără liderul Nikola Jevtovic, accidentat, piteștenii au fost de nerecunoscut în acest meci, fiind dominați la toate capitolele de adversar. Cel mai mare avantaj pe care l-au avut bucureștenii a fost de +31 de puncte, însă, pe final, alb-violeții au reușit să mai reducă din handicapul uriaș.

Cu 21 de puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive și 4/8 de la distanță, Andrei Mandache a fost cel mai bun jucător al celor de la Dinamo. El a fost secondat de Sean Evans, cu 16 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții și 4 mingi pierdute și Brandon Norfleet și Ștefan Grasu, ambii cu câte 11 puncte fiecare.

Principalii marcatori ai FC Argeș Basketball au fost Naje Smith, cu 13 puncte, 5 recuperări și 2 capace, secondat de Corey Allen, KeShawn Curry și Raijon Kelly, fiecare cu câte 11 puncte. În urma acestui insucces, echipa pregătită de Nebojsa Vidic a rămas pe locul 3 al ierarhiei, cu 25 de puncte, cu unul mai mult decât CSO Voluntari, ocupanta locului 4. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.