Debut cu dreptul în play-off!

0

Rapid București – FC Argeș Basketball 76-78(25-20, 20-24, 12-14, 19-20)

Echipa de baschet masculin a Piteștiului a început cu dreptul play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin. FC Argeș a învins pe Rapid București, scor 78-76, miercuri seară, în primul meci al acestei serii.

Victoria din Capitală a venit în ultima secundă pentru alb-violeți, KeShawn Curry fiind autorul coșului decisiv. Meciul a fost unul foarte echilibrat, ambele echipe având momente în care au condus pe tabela de marcaj. Cu 24 de secunde înainte de final, Petrilevicius a egalat la 74, iar toată lumea aștepta ca meciul să intre în prelungiri. În ultima secundă a venit însă coșul decisiv, marcat de Curry, iar FC Argeș s-a impus la București cu 76-78.

Cu 21 de puncte și 7/7 la libere, Corey Allen a fost principalul marcator al piteștenilor. Acesta a fost secondat de Nikola Jevtovic, cu 17 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive. Eroul Argeșului, KeShawn Curry, a contribuit cu 13 puncte, 3 pase decisive și 2 recuperări. De la Rapid s-au remarcat Ben Altit, cu 20 de puncte, 10 recuperări, 3 pase decisive, acesta fiind secondat de Sayeed Pridgett, cu 17 puncte, 6 pase decisive și 4 mingi pierdute.

Meciul al doilea va avea loc vineri, de la ora 17.45, tot la București, partida fiind din nou televizată pe Digi Sport 3 și Prima Sport 5. După acest joc, seria se va muta la Pitești, meciurile 3 și 4 fiind programate pe 16 și 18 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.