CS Mioveni – Csikszereda, azi la 17:00, în play-off!

0

CS Mioveni mai are 3 meciuri de disputat din actuala echiție de Play-off din Liga 2, iar singurul obiectiv urmărit acum este ca echipa să fie în formă la barajul pentru promovare!

Galben-verzii nu au reușit să câștige niciun meci în cele 7 etape de Play-off și au ratat astfel șansa de a ocupa la final unul din cele două locuri care promovează direct în Superliga. Cum pentru echipă nu mai contează punctajul la final sau că ocupă locul 5 sau 6 (singurele accesibile) Schumacher poate începe încă de pe acum pregătirea dublei de la baraj.

Până atunci, mâine, joi 2 mai, de la ora 17:00, pe Stadionul Orășenesc se joacă CS Mioveni – Csikszereda. Partida face parte din etapa 8 a Play-off-ului.

În tur, la Miercurea Ciuc a fost egal, 1-1, după gazdele au deschis scorul înainte de pauză, iar argeșenii au egalat pe final. Cele două echipe s-au mai întâlnit tot la Miercurea Ciuc și în sezonul regulat, scorul fiind atunci tot egal, 0-0. De la acel meci Mioveniul nu a mai reușit să înscrie, iar în cele 4 meciuri disputate a reușit doar un egal și a fost învinsă de 3 ori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.