Minor dispărut de la asistentul maternal

0

 

Un minor în vârstă de 15 ani, a dispărut de la asistentul maternal la care avea domiciliul. Este pentru prima dată când a plecat fără să se știe nimic de el. Băiatul a fost dat în plasament după ce mama lui a fost decăzută din drepturile părintești. Tatăl biologic este cetățean turc stabilit în România.

Imediat după ce a fost sesizată dispariția, oamenii legii au vrut să ia legătura cu părinții, însă mama este plecată în străinătate iar tatăl susține că fiul nu se află la el. Polițiștii cer acum ajutorul celor care l-au văzut pe minor și pot oferi detalii.

 

”Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a minorului DINA ANTONIO UGUR ALI, de 15 ani, care nu a ajuns la cursurile școlare în această dimineață și nici la domiciliul său, stabilit la un asistent maternal, din Leordeni.

Semnalmente: 1.70 m înălțime, aproximativ 65 de kg, ochi căprui, păr brunet, tuns scurt;

Vestimentația la momentul plecării: pantaloni de tip blugi – negri, hanorac gri deschis, încălțăminte sport gri-portocaliu, rucsac negru.

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Topoloveni, la telefon 0248 666 550.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.