Delia și Carla’ s Dreams vor cânta la Zilele Piteștiului!

2
 Manifestările dedicate celei de a 32-a ediție a Zilelor Piteștiului, au început. Acestea se vor întinde pe parcursul mai multor zile. Cele mai așteptate de piteșteni, vor fi însă spectacolele desfășurate în aer liber, cu artiști renumiți. Va avea loc un concert extraordinar susținut de Delia și Carla’s Dreams, dar și un spectacol tradițional în timpul căruia vor încinge atmosfera, Vlăduța Lupău și Olguța Berbec, alături de alți soliști de muzică populară.  
Duminică, 19 mai, urmează o seară de neuitat, plină de muzică și voie bună, pe scena din Piața Primăriei!

De la ora 19:00 la 20:00, este programat un spectacol artistic de excepție, oferit de talentații artiști ai Catedrei de Muzică a Universității Politehnica București – Centrul Universitar Pitești.

De la ora 20:00, urmează un concert extraordinar cu două dintre cele mai iubite vedete ale momentului: Delia și Carla’s Dreams! O explozie de energie, hituri cunoscute și momente unice te așteaptă pe scena din Piața Primăriei!

????, ?? ???, ?? ?? ??? ??:??, ?? ????? ??? ????̦? ?????̆????, pe scena din Piața Primăriei vor urca zeci de copii și tineri talentați de la școlile de dans și muzică piteștene, în cadrul unui spectacol muzical – coregrafic coordonat de Centrul Cultural Pitești.

Spectacol de muzică tradițională, de sărbătoarea orașului 21 mai, Pitești Fest 2024!

De sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena, zi specială pentru piteșteni prin celebrarea patronilor spirituali ai orașului nostru, vă invităm în Piața Primăriei, să ne bucurăm împreună de un spectacol extraordinar de muzică populară autentică!
Marți, 21 mai, între orele 16:30 și 20:00, evenimentul va fi deschis de studenți și profesori ai Catedrei de Muzică de la Universitatea Politehnica – Centrul Universitar Pitești, care vor împărtăși publicului, pe scena din Piața Primăriei, talentul lor și dragostea pentru muzica tradițională.
Vor urma recitaluri extraordinare ale invitaților speciali: Olguța Berbec, Vlăduța Lupău și Nicolae Gribincea, alături de Ansamblul etnofolcloric „Plăieșii” și de Orchestra „Doina Argeșului”.

2 COMENTARII

  1. In Piata Primariei s-au ingramadit dughenele si scena de spectacol – nu prea multi pitesteni pot vedea ceva pe scena.

    Acesti artisti de tinichea nu ar vinde prea multe bilete la un spectacol cu plata pe stadion sau la Casa Sindicatelor.
    In disperare de cauza accepta si spectacole gratuite (platite din bani publici si cu comisioane care se duc in alte buzunare), dar isi distrug cariera si mai mult:
    – cine sa dea bani pe un bilet la concert Carla’s Dream cand daca asteapta cuminte il vede gratis de zilele orasului?

    P.S.
    Din amintiri, ultimii artisti de renume care au avut spectacole cu bilete platite la Casa Sindicatelor au fost Tudor Gheorghe (prin 2015) si formatia Pheonix (prin 2009)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.