Acțiuni de prevenire organizate de polițiști în școli

0

 

În acest week- end, politiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității au continuat seria de evenimente ocazionate de ,,Săptămâna Prevenirii Criminalității”. Au desfășurat o activitate de informare și prevenire la Școala Gimnazială ,,Mircea Eliade” din municipiul Pitești. Acțiunea a avut ca scop prevenirea disparițior copiilor

Activitatea a fost desfășurată împreună cu polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, constând în două întâlniri, cu un total de 77 de minori.

Activitate preventivă a polițiștilor din cadrul Secției 3 Poliție Pitești*

Politiștii de proximitate din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au desfășurat o activitate informativ-preventivă la Școala Gimnazială ,,Traian” din municipiul Pitești.

Polițiștii au acționat pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului didactic și prevenirea delicvenței juvenile în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ, fiind puse în discuție aspecte privind comportamentul elevilor, răspunderea contravențională și penală a acestora, precum și prevenirea fenomenului de bullying.

La activitate au participat 21 de elevi și un cadru didactic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.