Nicolae Velcea: Dacă lucrările sunt neconforme, la final vom face toate demersurile legale și nu vom achita niciun ban firmei executante

0

Primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea, deși este la primul mandat, a reușit în cei patru ani să facă investiții fără precedent în localitate, fiind pe primele locuri în ceea ce privește atragerea de fonduri guvernamentale și europene. Cu toate acestea, mai ales în această perioadă de campanie electorală, unii dintre adversarii politici distorsionează adevărul, încercând să manipuleze opinia publică prin minciuni. Este și cazul unora care pun la îndoială lucrările de reabilitare și modernizare a străzilor din oraș, încercând să inducă lumea în eroare. Pe rețelele sociale circulă un clip video în care se prezintă ca finalizat un tronson de drum aflat încă în lucru, de fapt. Nicolae Velcea este însă categoric și spune că orice lucrare executată în Ștefănești care nu va fi conform cerințelor nu va fi achitată:

“Lucrarea este încă în derulare, are termen de execuție 12 luni din data de 04.04.2024. Recepția nu a fost efectuată și nu am făcut nicio plată către firma care execută investiția. După terminarea acesteia se va face recepția finală, iar dacă lucrările sunt neconforme vreau să îi asigur pe cetățeni că vom face toate demersurile legale și nu vom achita niciun ban firmei executante. Ca de obicei, nu facem rabat la calitate! Lucrările de modernizare a străzilor se plătesc doar dacă sunt bine executate!”, a declarat primarul Nicolae Velcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.