Ca să evite un Mercedes s-a răsturnat cu cisterna!

0

Un șofer profesionist a fost rănit ieri și a ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut pe DN 65, la Lunca Corbului. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, conducea o autocisternă încărcată cu făină.

Din sensul opus, șoferul unei limuzine Mercedes a pătruns pe contrasens. Ca să evite impactul, conducătorul cisternei a tras de volan. A pierdut controlul mastodontului care a sărit de pe șosea și s-a răsturnat pe un drum comunal din apropiere, ajungând într-o curte.

Dorel C., în vârstă de 57 de ani, din Pantelimon, se afla la volanul unui autocamion, încărcat cu făină. Mergea către Slatina, iar la Lunca Corbului a văzut cum o limuzină Mercedes, care circula către Pitești, a intrat pe contraens. Șoferul TIR-ului a tras de volan ca să evite impactul frontal.  A lovit autoturismul dar și o glisieră de pe marginea șoselei, pe care a îndoit-o, și s-a răsturnat  aterizând pe un drum communal. Mastodontul s-a oprit pe o parte, în curtea unei gospodării.

”În urma incidentului a fost rupt un stâlp de electricitate, iar camionul s-a răsturnat într-o curte. O singură persoană rănită, din interiorul camionului, care este conștientă și primește îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD. La fața locului, pompierii asigură zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu, deoarece sunt scurgeri de lichide combustibile”, au transmis reprezentanții ISU Argeș după producerea accidentului. Dorel C. avea traumatism cranio- cerebral și luxație la un umăr.

 Avea alte preocupări

Șoferul vinovat, Iulian S., de 48 de ani, din Craiova, județul Dolj, conducea un autoturism Mercedes. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș au stabilit, în urma cercetărilor, că limuzina a ajuns pe contrasens din cauză că șoferul avea alte preocupări. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.