Festivalul tinerilor rockeri revine, la Pitești!

0

Pe 12 și 13 iulie, piteștenii sunt așteptați în Parcul „Lunca Argeșului” din Pitești, să se bucure de muzică live cu trupe de top și o atmosferă de neuitat! Nu rata ocazia de a trăi o experiență epică la RebelX Young Rock Festival, ediția a III-a!

RebelX este festivalul care promovează trupele noi din România. Energia și entuziasmul lor vor fi resimțite în fiecare dintre noi și cu toții ne vom încărca de vibrația tinereții pure!

Împreună vom descoperi marile trupe de rock de mâine și ne vom întâlni cu trupele rock consacrate ce vor urca pe scena RebelX: Trooper, Kempes, Gothic, Breathelast, Nuanțe, Wildchild, Electric Humidity, Love Bite, Overburn, Destin.

Vino alături de prieteni pentru a te relaxa, sărbătorind împreună cu alți rockeri din toată țara pasiunea comună pentru muzică! Intrarea este liberă!

Festivalul RebelX este organizat anual în Pitești, de Asociația „La Pietre”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, și își propune să aducă în fața publicului trupe rock de adolescenți și tineri din România. Evenimentul este o rampă de lansare pentru tinerii muzicieni, reprezentând o validare a acestora, care, prin pasiune, determinare și creativitate, reușesc să creeze momente memorabile, energizând și inspirând, astfel, spectatorii.