Pleca din mall cu haine pe care nu le plătea!

0

O tânără care abia a îmlinit 18 ani, a petrecut o noapte în arest fiind acuzată de furt calificat. Ea a fost reținută de polițiștii Secției 4 Pitești după ce a sustras îmbrăcăminte de două ori dintr-un magazin situat în Argeș Mall. La unul dintre furturi a plecat îmbrăcată cu geaca sustrasă!

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat cercetările în două cauze penale, aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat (două acte materiale), și au identificat și reținut o tânără de 18 ani.

Ana Maria C., din Ștefănești, este acuată că pe data de 14 mai, pe vremea când încă nu împlinise 18 ani, a mers în magazinul Peek & Cloppenburg, din Argeș Mall, și a sustras trei tricouri. Fata s-a dus în cabina de probă cu mai multe haine, a îndepărtat sistemele de siguranță și a rupt etichetele cu codul de bare de pe trei tricouri apoi le-a ascuns, în geantă și pe mâneca hainei pe care o purta. Restul de haine le-a lăsat în cabină, apoi a ieșit din magazin cu hainele furate.

Pe data da 24 ami, când împlinise 18 ani, și-a mai făcut un ”cadou”. La același mgazin a procedat în același mod și a plecat îmbrăcată cu o geacă pe care nu a plătit-o. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 1.250 de lei. Miercuri 17 iulie, după administrarea probatoriului, tânăra a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Ieri față de  Ana Maria C. a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.