Dani Coman: ”Vrem să facem performanță, să promovăm!”

0

Cu câteva zile înainte de terminarea cantonamentului din Slovenia, președintele clubului FC Argeș a analizat rezultatele echipei și a tras concluziile după această perioadă de pregătire.

Dani Coman este mulțumit de pregătirea făcută de antrenorul Nicolae Dică, însă a precizat că mai este nevoie de câteva întăriri pentru a crea la Pitești o echipă puternică.

#”Tinerii cresc mai bine lângă cei cu experiență”

Oficialul grupării din Trivale își dorește să aducă calitate, nu cantitate: Sunt mulțumit de ce se întâmplă în cantonamentul din Slovenia, de condiții, de cum se pregătesc jucătorii, de faptul că la antrenamente și în amicale se prezintă cum trebuie. Sunt antrenamente grele, dar băieții au înțeles că această perioadă va fi benefică pentru ce va urma.

Mai sunt discuții pentru venirile a trei-patru jucători de valoare, care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Îmi doresc ca pe lângă jucătorii cu calitate, de viitor, tineri, să avem și jucători cu experiență, care să ne ajute. Jucătorii tineri cresc mai repede și mai bine pe lângă cei cu experiență. Am lucrat la Astra și la Hermannstadt, am îmbinat tinerii și jucătorii cu experiență și îmi doresc să nu aducem jucători numeric, ci valoric! Vreau să se integreze repede și să realizăm performanțe majore, a spus Coman, în cadrul interviului acordat FC Argeș TV.

#”Fără banii lui, ar fi foarte greu”

Președintele Argeșului vrea ca echipa să fie susținută de toată suflarea alb-violetă și a făcut apel la unitate:

”Vom face tot ce putem ca să readucem echipa în Liga 1 și mai mult, să facem performanță la Pitești. Am nevoie de tot sprijinul, al oamenilor, suporterilor și al oamenilor de afaceri din Pitești. Trebuie să se înțeleagă că domnul Viorel Tudose a fost alături de echipă… de foarte mulți ani. Trebuie să se înțeleagă că nu e doar un sponsor, e un om care ține cu Pitești. Fără banii lui, ar fi foarte greu! Eu știu ce buget a fost anul trecut, iar anul ăsta vrem să facem performanță, să promovăm, dar bugetul este mult, mult mai mic decât sezonul trecut. Am lucrat la Astra și la Hermannstadt, am îmbinat tinerii și jucătorii cu experiență și îmi doresc să nu aducem jucători numeric, ci valoric! Vreau să se integreze repede și să realizăm performanțe majore, a mai spus Dani Coman.