Turris Turnu Măgurele – FC Argeş şi CS Mioveni – Rapid, în prima etapă!

0
  • FRF a stabilit programul play-off-ului la Liga 2



Federaţia Română de Fotbal a efectuat ieri, de la ora 12:00, tragerea la sorţi pentru stabilirea programului play-off-ului Ligii 2. Mini-turneul de cinci etape va decide echipele promovatele în Liga 1 la finalul acestui sezon care se încheie într-un alt mod decât cel hotărât iniţial, din cauza pandemiei de COVID-19. În această luptă pentru promovarea pe prima scenă fotbalistică a ţării se vor lupta 6 echipe, cu punctele înjumătăţite.


UTA Arad, CS Mioveni, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC Argeş, Petrolul Ploieşti şi Rapid, primele şase echipe clasate după 24 de etape din Liga 2 vor da bătălia finală pentru cele două locuri care duc în Liga I, în timp ce ocupanta locului 3 va juca barajul pentru promovare cu ocupanta locului 6 din Liga I. Play-off-ul urmează să înceapă la data de 4 iulie, celelalte date de disputate a etapelor fiind 11 iulie, 18 iulie, 25 iulie şi 1 august. Barajul de promovare/menţinere în Liga 1 va avea loc în datele de 5 şi 9 august. FC Argeş a fost reprezentată la tragerea la sorţi de directorul executiv Bogdan Stoica care a extras din urnă bila cu numărul 5, iar CS Mioveni de Constantin Stancu, directorul executiv, care a tras bila cu numărul 3. UTA Arad, CS Mioveni şi Turris Oltul Turnu Măgurele, primele trei clasate în momentul suspendării campionatului regulat, vor juca câte trei meciuri pe teren propriu şi două în deplasare, în timp ce FC Argeş, Petrolul Ploieşti şi Rapid au trei meciuri în deplasare şi două pe propriul teren.
Derby-ul judeţean, în Trivale
FC Argeş va începe play-off-ul pe 4 iulie, cu un meci în deplasare la Turris Turnu Măgurele. Piteştenii vor juca apoi pe 11 iulie, pe stadionul Nicolae Dobrin, derby-ul judeţean cu CS Mioveni. Pe 18 iulie, echipa noastră se va deplasa în Regie, pentru confruntarea cu Rapid Bucureşti. Pe 25 iulie, FC Argeş va merge la Ploieşti, pentru întâlnirea cu Petrolul, urmând ca pe 1 august să dea piept, pe arena din Trivale, cu UTA Arad. CS Mioveni va începe acest mini-campionat cu un meci pe propriul teren, cu Rapid, urmând ca o săptămână mai târziu să dispute derby-ul judeţean cu FC Argeş. Galben-veryii vor întâlni UTA, pe 18 iulie, pe propriul teren, urmând ca pe 25 iulie să meargă la Turnu Măgurele pentru disputa cu Turris.
Argeşenii vor încheia play-off-ul pe 1 august cu un joc acasă, împotriva celor de la Petrolul. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.