“Poate fi un avantaj!”

0
0
  • Greii play-off-ului joacă la Mioveni



Cu Rapid, UTA, Petrolul acasă şi la FC Argeş şi Turris în deplasare au fost programate cele 5 meciuri ale Miove­niului din play-off-ul care stabileşte echipele promovate în Liga I.


Un traseu foarte greu, dar poate un avantaj că cele mai grele adversare din lupta pentru promovare vor veni să joace în deplasare, la Mioveni. Galben-verzii vor debuta pe 4 iulie acasă cu Rapid-ul, ocupanta ultimului loc din play-off, apoi vor juca în deplasare la Piteşti, cu FC Argeş. Urmează apoi un nou meci la Mioveni, cu locul 1, UTA, apoi o deplasare la Tr Măgurele şi în final un nou meci pe propriul teren cu Petrolul, penultima din clasament.
„Trebuie să ne luăm revanşa”
Preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu a vorbit despre această tragere la sorţi spunând că oricare dintre adversari era dificil. “Din punctul meu de vedere nu prea aveai ce să alegi. Orice meci era dificil. Poate că e mai bine că am căzut cu echipele galonate ca să spun aşa, cu mulţi fani, şi mă refer la Rapid, Petrolul chiar şi UTA, acasă. Întâlnim în prima etapă pe Rapid, la Mioveni şi mă gândesc că este şi o revanşă pentru jucătorii noştri, după ce în campionat, în tur, am pierdut cu ei. Sperăm să ieşim bine din acest play-off, să ne jucăm şansele şi la final să fim pe unul din locurile unu sau doi. E clar că UTA pleacă până la urmă cu prima şansă, mai ales că are acel avantaj de 5 puncte şi apoi că joacă primele două etape acasă, cu Petrolul şi Turris. Teoretic, dacă câştigă cele două meciuri acasă va fi foarte greu să o mai prindă cineva din urmă pentru că va avea un avantaj consistent. În rest, pentru locurile 2 şi 3 toate echipele au şanse egale” ne-a spus conducătorul Mioveniului.
“Trebuie să câştigăm meciurile de acasă!”
CS Mioveni a fost reprezentată la tragerea la sorţi de la FRF de preşedintele executiv Constantin Stancu. După tragerea la sorţi, acesta ne-a declarat: “Bine va fi doar dacă vom câştiga meciuri. Sincer, cu oricare din adversare, era greu. Toate jocurile sunt importante. Sperăm să iasă bine pentru noi şi să câştigăm. Putem vorbi şi de un avantaj că avem acasă adversarii mai grei. Dar, în primul rând trebuie să câştigăm meciurile de acasă pentru a avea şanse. Dar, rerpet, toate meciurile sunt grele, aşa că nu conta cu cine jucăm şi unde…”. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.