Doi candidaţi eliminaţi de la BAC

0



Ieri a avut loc prima probă a examenului de Bacalaureat, candidaţii susţinând proba la Limba şi literatură română. Au fost eliminaţi doi candidaţi, unul fiind prin încercând să copieze cu fiţuică, celălalt cu căşti.


La nivelul județului Argeş, s-au constituit 35 de centre de examen. Au fost prezenți 4433 de candidați, iar 109 nu s-au prezentat la examen. Potrivit măsurilor de prevenire impuse, toţi elevii au fost testaţi înainte de intrarea la examen, şi niciunul nu a avut temperatura peste 37.3 ̊C. Nu au fost situații de subiecte de rezervă. „Pentru tentativă de fraudă au fost eliminați, conform metodologiei, 2 candidați provenind din centrele de concurs de la Colegiul Național ,,Vlaicu-Vodă” și Liceul Tehnologic ,,Constantin Dobrescu” Curtea de Argeș”, anunţă ISJ Argeş. Cei doi au fost prinşi în timp ce încercau să copieze cu fiţuică şi cu ajutorul căştilor.
Miercuri şi joi, următoarele probe!
Următoarele probe vor avea loc astfel: miercuri, 24 iunie – proba obligatorie a profilului (matematică sau istorie) joi, 25 iunie – proba la alegere a profilului și a specializării. Primele rezultate vor fi afișate marți, 30 iunie, până la ora 12.00. la fel ca şi la Evaluarea Naţională, în acest an, şi la Bacalaureat, rezultatele vor fi afişate anonimizat, candidaţii putând verifica notele personal, cu ajutorul unui cod. Contestațiile pot fi depuse atât personal, cât și electronic, în zilele de 30 iunie, între orele16:00 – 19:00 și pe data de 01 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00. Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 iulie 2020.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.