Percheziţii DNA la Direcţia Apelor Argeş

0
0



Ieri procurorii DNA Piteşti au descins la Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea, acolo unde timp de câte­va ore au verificat docu­mente şi au ridicat o serie de hârtii.


Patru reprezentanţi ai DNA Piteşti au mers ieri dimineaţă, la sediul ABAAV (Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea). Procurorii au verificat documente ce vizau activitatea unui fost director şi s-au axat în mod special pe documentele de achiziţie. Surse din rândul angajaţilor ne-au dezvăluit că au fost ridicate o serie dintre acestea, în vederea continuării cercetărilor. Deşi informaţia nu a fost confirmată oficial se pare că ar fi vorba de Adrian Moisescu, cel despre care se spune că ar fi fost luat la întrebări în urma unor achiziţii de peste 10 milioane de lei.
Au mai fost ridicate documente şi în 2014
De altfel, în anul 2014, procurorii DNA au mai ridicat de la ABAAV înscrisuri în ceea ce priveşte activitatea fostului director Adrian Moiescu. Au fost luate acte contabile, contracte, documente de atribuire, recepţionare lucrări, achiziţii, plăţi, dar şi dosare de personal, mai exact dosare de angajare. Conform unei ordonanţe de prezentare şi predare a înscrisurilor, au fost cerute copii după documente şi înscrisuri cu opisele aferente privind următoarele: achiziţionarea a 12 autoturisme de teren 4X4 marca Hyundai, 5 autoturisme 4X4 Volkswagen Passat, autoutilitare, automacarale, precum şi adresa de la ANAR privind suplimentarea plafonului de cheltuieli alocat Administraţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea în anul 2012. Este posibil ca deciderile de ieri să aibă legătură cu ancheta demarată încă din 2014 care viza atât achiziţii cât şi efectuarea unor lucrări de investiţii, fiind vorba, la acea vreme, de două dosare. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.