Şi-a rănit verişoara, fiind băut!

0
0

A ajuns cu maşina în şanţ la Costeşti

Luni dimineaţă, un conducător auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat un accident la Costeşti în zona Pârvu Roşu. Şoferul amenţit nu a adaptat viteza într-o curbă şi a ajuns cu maşina în şanţ. În urma coliziunii, a fost rănită o fe­me­ie în vârstă de 70 de ani, verişoara conducă­toru­lui auto.
Ion S., în vârstă de 56 de ani, din Bucureşti se afla ieri dimineaţă la volanul maşinii sale, un Seat. Se îndrepta dinspre Bradu către Costeşti pe DJ 659. La Pârvu Roşu, conducătorul auto nu a adaptat viteza înr-o curbă la dreapta. A pierdut controlul volanului iar autoturismul a zburat de pe şosea în şanţ. În urma saltului şi a impactului puternic, Lucia T., de 70 de ani, pasageră pe locul din dreapta faţă a suferit un traumatism cranio facial şi un traumatism cranio cerebral. Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, pentru investigaţii medicale şi ajutor medical. Cercetările efectuate de poliţiştii formaţiunii Rutiere Costeşti au scos la iveală faptul că şoferul bucureştean era băut. Etilotestul indica o concentraţie de alcool de 0,60 la mie în aerul expirat, în cazul său.
Bărbatul a fost dus la Spitalul Costeşti unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.