A murit călcat de tren la Bradu!

0
  • Îşi dusese caprele la păscut



Un bărbat în vâr­stă de 53 de ani, a murit ieri după ce a fost călcat de tren. Omul îşi dusese ca­prele la păscut în apropierea căii fe­rate. A fost lovit de trenul personal Pia­tra Olt – Piteşti, fiind aruncat lângă şine. În momentul im­pac­tului, mecanicul nu şi-a dat seama că a lovit un om. Anga­jatul CFR anunţase în dispecerat că a lovit o turmă de capre.


Tragedia a avut loc între staţiile CFR Pârvu Roşu şi Bradu de Sus. Mecanicul personalului care circulă pe ruta Piatra Olt- Piteşti a sunat în dispecerat anunţând că a­ surprins în terasamentul căii ferate mai multe capre, lovindu-le. În urma verificărilor s-a stabilit că era şi un om mort. Asupra victimei nu a fost găsit un act de identitate însă, omul avea în buzunar un telefon mobil. Astfel s-a stabilit că victima era un cunoscut păstor din Pârvu Roşu şi obişnuia să ducă animalele la păscut în apropierea căii ferate. Nicolae F. în vârstă de 53 de ani, despre el fiind vorba, locuia în Pârvu Roşu. Zona în care a avut loc accidentul este cu vegetaţie abundentă iar vizibilitatea este redusă. Astfel, trenul a izbit în plin turma de capre şi pe păstorul lor. Pe lângă bărbat, poliţiştii au mai găsit şi 15 capre moarte animalele fiind împăştiate pe calea ferată pe o distanţă de câţiva metri.
Trupul era proiectat în afara căii ferate
Cadavrul avea faţa mutilată şi era greu de identificat. Chiar dacă sătenii spuneau că este vorba de căprar, trupul trebuia identificat cu certitudine de către cineva din familie, ceea ce s-a şi întâmplat! În timpul cercetărilor care au avut loc la faţa locului, oamenii legii au stabilit că bărbatul a fost acroşat de locomotivă fiind proiectat în afara căii ferate, între tufişuri. Tocmai de aceea mecanicul nu şi-a dat seama că a omorât şi un om. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş. A fost întocmit dosar penal sub acuzaţia de ucidere din culpă, acesta fiind instrumentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. În mod cert va fi soluţionat cu neînceperea urmării penale, dat fiind faptul că mecanicii de locomotivă nu răspuns penal în cazul unor situaţii de acest gen. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.