Femeia a furat 20.000 de lei dintr-o casă!

0
0



O craioveancă în vârstă de 32 de ani, a ajuns în arestul IPJ Argeş, fiind acuzată de furt calificat. Aceasta a sustras dintr-o locuinţă situată în comu­na Merişani, suma de 20.000 lei, profitând de absenţa proprietarei. Sus­pecta face parte dintr-un grup de hoţi voiajori.


Poliţiştii Secţiei Rurale Bascov au fost sesizaţi de o femeie din comuna Merişani că i-au dispărut din casă aproximativ 20.000 lei. A fost declanşată ancheta şi în timpul cercetărilor a fost găsit un martor care a povestit că a văzut o femeie ieşind din curtea localnicei. Aceasta era aşteptată la poartă de trei bărbaţi. Cu toţii s-au urcat într-o maşină şi au plecat. Vecinul a oferit o descriere a maşinii şi a femeii suspecte. Oamenii legii au verificat imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate în comună şi cu ajutorul acestora au reuşit să indentifice maşina. S-a stabilit că autoturismul este din judeţul Dolj, fiind identificat proprietarul.
A găsit cheia ascunsă de proprietară
Marţi oamenii legii au organizat o percheziţie la domiciliul Ancuţei P. de 32 de ani, suspectă în dosar. După descinderi aceasta a fost luată la audieri, în cele din urmă, pe numele său fiind emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Ancheta a stabilit că este vorba de o grupare de hoţi voiajori. Aceştia merg prin diverse localităţi şi caută persoane vulnerabile pe care le pot prăda. În data de 15 iunie, Ancuţa P. însoţită de trei bărbaţi a intrat în curtea de la Merişani. Dacă ar fi fost luată la întrebări ar fi motivat că este interesată să cumpere fier vechi. Şi-a dat seama că nu este nimeni acasă, proprietara fiind plecată şi a scotocit prin anexele gospodăreşti. A găsit cheia de la casă, “ascunsă” de proprietară şi a descuiat uşa intrând în locuinţă. A găsit banii şi a plecat. În tot acest timp, bărbaţii care o însoţeau, aşteptau în stradă, stând de şase.
Cunoscută pentru spargeri de locuinţe
După audierile de marţi, Ancuţa P. a fost reţinută pentru 24 de ore, sub acuzaţia de furt calificat. Ieri femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea luării unei măsuri preventive. Procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar împotriva Ancuţei P. pe o perioadă de 60 de zile. Astfel, după ce i-a expirat ordonanţa de reţinere femeia a părăsit arestul. Ancuţa P. este cunoscută de oamenii legii de mulţi ani. Pe vremea când avea numai 20 de ani, ea a fost cercetată pentru acelaşi gen de infracţiuni, după ce împreună cu complicii săi au comis spargeri de locuinţe. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.