Din cutia milei a dat banii la păcănele!

0



Cinci ani închisoare, atât are de executat un băr­bat în vârstă de 35 de ani, din Piteşti. Pedeapsa cu închisoarea vine după ce bărbatul a furat din mai multe biserici. Nici măcar inculpatului nu i-ar fi trecut prin minte că va primi atât de mult. S-au adunat prea multe şi Dumnezeu nu l-a iertat!


Ionuţ Daniel Slăvoiu, acum în vârstă de 35 de ani, din Piteşti a fost prins de oamenii legii în luna august 2018, după ce a sustras bani din două biserici. Fără respect faţă de religie şi de cele sfinte, individul s-a dus în cartierul Găvana şi a spart cutiile cu donaţii din două lăcaşuri. A furat 500 de lei, bani pe care, anchetatorii au stabilit că i-a pierdut la păcănele. După ce a f­ost prins, individul a fost reţinut fiind dus în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorii au dispus măsura controlului judiciar pentru bărbat.
Dosarul a ajuns pe rolul Judecătoriei Piteşti. În timpul procesului s-a stabilit că bărbatul a mai fost condamnat în trecut, pentru tâlhărie şi pentru furturi, tot din biserici. A fost condamnat din nou, stabilindu-se că acesta să execute, în total, 5 ani închisoare. Vineri, Curtea de Apel Piteşti a menţinut sentinţa, dată de Judecătoria Piteşti. Oamenii legii au pus în executare mandatul emis de instanţă şi Ionuţ Daniel Slăvoiu a fost ridicat fiind dus la închisoare.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.