Biletele la meciul Dacia – CSM Bucureşti, la vânzare

0
0

Handbal
Partida contează pentru Optimile Cupei României

CS Dacia Mioveni 2012 aduce la Piteşti, în premieră pentru publi­cul argeşean, una dintre echipele de top ale handbalului feminin din România, CSM Bucureşti.
În faza optimilor Cupei României ”Fan Courier”, luni, 17 februarie, la ora 17,00, în Sala Sporturilor Trivale din Piteşti handbalistele Daciei Mioveni vor juca împotriva ”Tigroaicelor”, care deţin în palmares mai multe trofee naţionale şi internaționale: ­titlul naţional (4), Cupa României (4) şi Supercupa României (3), trofeul Ligii Campionilor EHF (2016), dar şi două medalii de bronz (obţinute în Final Four-ul Ligii Campionilor EHF din 2017, respectiv 2018). Clubul din Mioveni pune în vânzare bilete pentru acest meci, la sediul din Bd Dacia, nr.3, zilnic în zilele lucrătoare între orele 9,00 şi 13,00, sâmbăta şi duminica între orele 9,00-13,00. Preţul unui bilet este de 10 lei.
Biletele se vor vinde şi la Sala Sporturilor Trivale, în ziua meciului, până la ora de începere a partidei. Posesorii cardului de suporter au acces gratuit în sală. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.