„Am obţinut acceptul de la DSP Argeş să ne antrenăm!”

0
0
  • Preşedintele FC Argeş, după apariţia primului caz de COVID-19



După ce FRF a decis amânarea partidei FC Argeş – CS Mioveni, de marţi seară, din etapa a doua a play-off-ul ligii secunde, din cauza faptului că o persoană din cadrul clubului piteştean a fost depistată pozitiv cu noul tip de coronavirus, conducerea clubului FC Argeş a venit cu noi lămuriri despre problema ivită la echipă.


Cristian Gentea, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Argeş, speră ca rezultatele testului de vineri să fie negative, iar situaţia să revină la normal: ”Persoana infectată nu e nici jucător şi nu e nici din staff. Este un angajat din cadrul clubului. S-a făcut ancheta epidemiologică, a fost în contact cu alte două persoane din cadrul clubului, dar nu cu jucători. Este asimptomatic total şi autoizolat acasă. Problema este că nu se mai poate juca astăzi meciul cu Mioveniul. Am obţinut acceptul de la DSP Argeş să ne antrenăm şi să refacem testul vineri. Ieri (n.r. luni) fuseseră făcute testele jucătorilor, toate au ieşit negative. Meciul cu Mioveniul se va juca când FRF va găsi prima dată disponibilă, dar nu înaintea meciului cu Rapid (n.a – programat pe 21 iulie). Nu ne pică absolut deloc bine această amânare a partidei cu CS Mioveni, eram foarte montaţi pentru meciul din această seară. Ce să facem, a căzut pe noi…”, a declarat oficialul piteştean, conform GSP.ro.
Vineri, un nou test COVID-19
Fotbaliştii şi oficialii clubului FC Argeş pot scăpa de emoţii la sfârşitul acestei săptămâni. Mâine, jucătorii şi membrii staff-ului tehnic vor face un nou test COVID-19, iar dacă rezultatele vor fi negative, alb-violeţii vor primi avizul de la DSP Argeş pentru a putea continua competiţia. În cea de-a treia etapă din acest play-off, FC Argeş va întâlni marţi, 21 iulie, de la ora 18.30, Rapid Bucureşti, pe stadionul din Regie, formaţie care în primele două jocuri ale play-off-ului a terminat la egalitate, 0-0, partidele din deplasare cu CS Mioveni şi Petrolul Ploieşti. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.