Încep campio­natele AJF

0

Liga 4 se reia pe 22 februarie, iar Liga 5 şi competiţiile de juniori în martie
Asociaţia Judeţeană de Fotbal Argeş a stabilit în ultimul Comitet de Urgenţă şi datele de începere a campionatelor judeţene de Liga a IV-a, Liga a V-a şi Copii şi Juniori. Astfel, dacă vremea o va permite, Liga a IV-a se va relua în această lună, în timp ce Liga a V-a va începe în martie, la fel ca şi majoritatea campionatelor de juniori.
Datele de reluare a competiţiilor organizate de AJF Argeş sunt:
– Liga 4 – Sâmbătă 22 februarie. Programarea etapelor este afişată pe SITE-UL AJF Argeş. Returul va avea 4 (patru) etape intermediare şi se va termina pe 06 iunie, dată impusă de FRF, echipa campioană va disputa jocurile de baraj pe 13 şi 20 iunie.
-Liga 5 – Duminică 08 martie. Returul va avea o etapă intermediară (16aprilie), nejucându-se în ziua de Paşte (19 aprilie), iar campionatul se va termina pe 13 iunie.
– Juniori A1; B1; C; D; E – 06/07 martie, iar campionatele se vor termina astfel: 09 mai – juniori E; 25 mai – juniori D; 06 iunie – juniori A1; B1; şi C.
-Cupa Satelor – 08- 31 martie
-Cupa Romaniei: Optimi – 18 martie; Sferturi – 10 iunie ; Semifinale – 20 iunie; Finala – 27 iunie.
Se pot face transferuri
Comitetul de Urgenţă al AJF Argeş a luat mai multe hotărâri la ultima întâlnire, printre care şi când se pot face transferurile şi când se aplică vizele AJF. Astfel, perioada de transferuri a început pe 21 ianuarie şi se termină cu 48 de ore înainte de începerea competiţiei la eşalonul respectiv.
De asemenea, echipele au fost invitate, ca începând cu 13 ianuarie, să aducă la AJF Argeş carnetele/ licen­ţele jucătorilor pentru a li se aplica vizele anuale pe anul 2020. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.