Accident mortal pe Transfăgărășan

0
0

Un grav accident rutier a avut loc în  această dimineață pe Transfăgărășan. Un bărbat a murit, alți doi au fost transportați la Spitalul Municipal Curtea de Argeș. Autoturismul cobora spre Vidraru, când șoferul a pierdut controlul volanului, pe serpentine. Mașina s-a prăbușit, căzând în gol circa 50 de metri și a aterizat tot pe șosea. M.S.  

În accidentul rutier a fost implicat un singur autoturism, acesta a ieșit de pe partea carosabilă, s-a răsturnat de câteva ori pe panta abruptă, iar ulterior s-a oprit mai jos pe carosabil.

În autoturism se aflau 3 bărbați, dintre aceștia, șoferul a fost proiectat în afara autoturismului, fiind găsit decedat. Era singurul care nu purta centură de siguranță. Conducătorul avea 28 de ani și era din Rădăuți, județul Suceava.

La fața locului echipajul SMURD de la Cota 2000 a descarcerat un pasager și a acordat îngrijiri medicale bărbaților, începând ulterior deplasarea spre spital.
Pe drum, cele două victime au fost predate unui echipaj SAJ și echipajului SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș.

La prima evaluare, un bărbat de 29 de ani prezenta suspiciune de fractură la membrul inferior drept și un traumatism la membrul superior drept, iar celălalt cu vârsta de 19 ani acuza dureri la coloană în zona lombară și la membrele inferioare, aceștia au fost transportați mai departe la spital de către echipajele medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.