”Am pregătit meciul doar la victorie”

0
0
  • Antrenorul Ionuţ Badea nu concepe un rezultat negativ



Ionuţ Badea, antrenorul echipei FC Argeş, nu concepe decât victoria în confruntarea de astăzi cu Rapid Bucureşti. Tehni­cia­nul a pregătit cu mare atenţie această partidă, prima dintr-o serie de trei meciuri, care în opi­nia sa sunt cruciale pen­tru viitorul alb-violeţilor.


Badea îşi doreşte ca echipa pe care o pregăteşte să se exprime la potenţial maxim: ”Nu mă gândesc decât la meciul cu Rapid care este primul din seria de trei partide pe care le vom juca în decurs de o săptămână. Practic, în acest interval de timp, se decide viitorul acestei echipe în privinţa promovării în Liga I. După ce am primit rezultatele ultimului test COVID-19, am decis să intrăm în cantonament pentru a evita posibilele situaţii de genul celei apărute înaintea partidei cu CS Mioveni. Cel mai important meci pentru noi este cel care urmează. Ne gândim doar cum să câştigăm jocul cu Rapid. Am făcut analiza adversarului, iar sâmbătă am avut programate două antrenamente pentru a ajunge la un grad foarte bun al pregătirii fizice. Ritmul de joc este cam scăzut pentru că am avut un sin­gur meci oficial pe care aproape o repriză l-am jucat în zece oameni. Am pus bazele pregătirii fizice, iar în această săptămână vom lucra mai mult pe partea tehnico-tactică. La fiecare joc, tot timpul ne gândim la victorie. Gândirea noastră este făcută pentru a câştiga fiecare meci, chiar dacă mai apar şi rezultate de egalitate”.
”Meciurile sunt foarte echilibrate”
Tehnicianul piteştean a analizat adversarul şi a tras câteva concluzii: ”De la mijloc în sus, Rapid are jucători care pot destabiliza orice apărare. Echipa se pliază pe stilul lui Dan Alexa. Are jucători dinamici, tehnici…A folosit două sisteme de joc diferite contra Petrolului. Meciurile din acest play-off sunt foarte echilibrate. Sunt doar cinci partide pentru fiecare echipă şi vom face tot posibilul pentru a reuşi promovarea în Liga I” a spus Ionuţ Badea, pentru fcarges-pitesti.ro, site-ul oficial al clubului din Trivale. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.