Bugetul Mioveniului, în dezbatere la primărie

0
0

O nouă dezbatere pu­blică pe tema buge­tului oraşului Mioveni a fost organizată miercuri, în sala de consiliu a Pri­măriei Mioveni. La aceas­tă întâlnire au participat conducerea primăriei – primarul Ion Georgescu, consilieri locali, personal de specialitate din cadrul Primăriei, directori ai instituţiilor subordonate dar şi cetăţeni ai ora­şu­lui.
Toate solicitările şi proiectele fezabile, care sunt necesare fiecărei zone, vor intra pe lista de investiţii, însă este nevoie de timp pentru parcurgerea legislaţiei, aprobarea surselor de finanţare şi proiectarea lor în timp. Sugestiile şi propunerile celor interesaţi referitoare la aceste proiecte sunt aşteptate în continuare la Registratura Primăriei oraşului Mioveni, până la data de 17 februarie 2020, de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.00, precum şi transmise electronic la adresa: relatiipublice@emioveni.ro.
Următorea dezbatere va fi sâmbătă , 15 februarie, de la ora 11.00, la Casa de Cultură Racoviţa. Bugetul va fi supus aprobării Consiliului Local în şedinţa programată pentru miercuri, 19 februarie 2020, de la ora 17.30. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.