Donaţii de hrană şi cuşti pentru maidanezi

0
0
  • Acestea au venit din Germania
  • Au ajuns 14.000 de kg hrană şi recipiente pentru mâncare şi apă

La Mioveni se depun în continuare toate efor­turile şi se lucrează înde­aproape, eficient si in­ten­siv pentru bunăstarea câinilor fără stăpân de la adăpostul aflat în admi­nistrarea SEdC, din car­ti­erul Racoviţa.
Scopul este de a le oferi câinilor alimente de calitate superioară, tratamente medicale pentru prevenirea bolilor şi a rănilor, îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale câinilor şi, de asemenea, medierea în scopul de a găsi adoptii locale sau în străinătate. Multe dintre aceste animale trăiesc în adăpost de o perioadă îndelungată şi nevoia de a le oferi condiţii mai bune reprezintă o preocupare continuă a societăţii. Eforturile sunt făcute în comun cu Organizaţia Happy Paws România. Director general al SEdC, Nicolae Tudose împreună cu preşedintele Asociaţiei Happy Paws Romania e.v. Sina Marie Rottger şi administratorul adăpostului, Anişoara Elisei au elaborat planuri în vederea îndeplinirii obiectivelor privind condiţiile de trai ale animalelor, unele dintre ele fiind deja realizate.
Ca atare, prietenii blănoşi au aşteptat cu nerăbdare si au primit până acum 10.600 de kg de hrană uscată sponsorizată de asociaţia germană şi 3.400 kg hrană transportată din donaţii de la persoane private din Germania, 6 cuşti metalice pentru izolarea unor câini cu probleme medicale, 50 de recipiente pentru apă, 48 de recipiente suplimentare de hrană pentru înlocuirea celor vechi, precum şi materiale de tratament medical, toate acestea s-au realizat din noiembrie 2019 şi până in prezent. O altă sponsorizare a asociaţiei germane a permis, deparazitarea a aproape 500 de câini. Printre obiectivele principale se află şi construirea unor ţarcuri suplimentare pentru a le oferi câinilor mai mult spaţiu şi pentru a reduce numărul acestora din ţarcurile deja existente. De asemenea, în săptămânile următoare se doreşte înlocuirea procedurii de indentificare a câinilor prin crotaliere cu identificarea prin metoda microcipării. Aceste schimbări reprezintă un mare pas ­înainte pentru adăpost şi pentru asigurarea bunăstării câinilor. „Primăria oraşului Mioveni şi SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, prin reprezentanţii lor legali, mulţumesc asociaţiei Happy Paws Romania e.v. pentru sprijinul acordat în privinţa îmbunătăţirii condiţiilor de trai ale animalelor din adăpost“, spunea directorul, Nicolae Tudose. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.