Alocațiile pentru copii majorate cu doar 15%

4
  • Deşi ar fi trebuit să se dubleze



Deși potrivit legii de la începutul lunii august alocațiile de stat pentru copii ar trebui să se dubleze Guvernul PNL a anunțat că se vor mări cu numai 15%. Deputatul Simona Bucura Oprescu susține că de fapt nu este vorba de o majorare ci de o „tăiere cinică”.


„În loc să le dubleze de la 1 august, așa cum prevede legea în vigoare, alocaţiile vor crește cu maximum 15%. Ceea ce vinde propagandistic drept majorare (cu 15%) este în realitate o tăiere cinică de -85% a drepturilor cuvenite legal copiilor din România! În loc de 150 de lei lunar, în plus, la alocația normală, părinții vor primi doar 22,5 lei pentru fiecare copil, bani cu care nu pot cumpăra decât 2 kg de mere ori măștile obligatorii pentru una sau maximum două zile. Este o creștere ridicolă, care nu acoperă nici măcar scumpirile produselor esențiale! PSD nu va admite această bătaie de joc și va da jos guvernul Orban prin moțiune de cenzură, în luna august, indiferent de starea de alertă!”, a scris parlamentul PSD pe pagina sa de Facebook.  M.S.


4 COMENTARII

  1. Cinismul este clar/evident , zice din butoiul lui, campat în Sinope… părintele Cinismului, Diogene, căutând cu lumânarea aprisă, în plină amiaza… MOȚIUNEA… lui CIULACU , alt mare FIROSCOS (Mincinos- din viitor… de la Bucureşti !), înjurând în sine, că ăştia de la PITEŞTI stau cu ochii beliți…la SOARE (Emanuel) !

  2. Cinismul este clar/evident , zice din butoiul lui, campat în Sinope… părintele Cinismului, Diogene, căutând cu lumânarea aprisă, în plină amiază… MOȚIUNEA… lui CIULACU , alt mare FIROSCOS (Mincinos- din viitor… de la Bucureşti !), înjurând, în sine, că ăştia de la PITEŞTI stau cu ochii beliți…la SOARE (Emanuel) !

  3. Cucuveaua asta ‘se da cu poporul’ pomenind de cele 2kg de mere.
    Dar locuieste la vila si are masina scumpa –
    pe ea nu o afecteaza „pierderea de 85%” din alocatia copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.