CASA Liga 1 – Echipa etapei

0
0


PORTAR
– Giedrius Arlauskis (CFR Cluj / 32 de ani / 26 jocuri) – Cu el în poartă, clujenii au bifat un nou meci fără gol încasat. Nu de puţine ori, intervenţiile portarului lituanian au făcut diferenţa, aducând puncte importante clujenilor.
FUNDAŞI
– Alexandru Pantea (FCSB / 16 ani / 3 jocuri) – Utilizat ca fundaş dreapta, s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor. Primul jucător născut în 2003 cu minute în CASA Liga 1 este un fotbalist cu un potenţial de creştere fantastic.
– Sebastian Mladen (Viitorul / 28 de ani / 29 jocuri) – Pe lângă siguranţa arătată în defensivă, a contribuit şi ofensiv cu o pasă de gol. Este unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul dobrogenilor.
– Alexandru Albu (Academica / 26 de ani / 14 jocuri) – Poate fi considerat jucătorul etapei, asta după ce a făcut un joc fără greşeală în apărare, iar în atac şi-a trecut de două ori numele pe tabelă.
– Mario Camora (CFR Cluj / 33 de ani / 27 jocuri) – Căpitanul clujenilor şi-a mobilizat excelent colegii, astfel ardelenii au bifat un succes foarte important, graţie căruia au rămas în lupta pentru titlu.
MIJLOCAŞI
– Ionuţ Vînă (FCSB / 25 de ani / 22 jocuri) – A făcut cel mai bun meci în tricoul roş-albaştrilor. A marcat un gol superb, după o acţiune personală frumoasă.
– Ovidiu Perianu (FCSB / 18 ani / 3 jocuri) – În ciuda vârstei fragede, a arătat maturitate în joc. A depus un efort mare la centrul terenului, unde a taiat multe dintre încercările adversarilor de a construi faza ofensivă.
– Mihai Căpăţînă (FC Voluntari / 24 de ani / 36 jocuri) – Sezonul curent este cel al confirmării pentru jucătorul ilfovenilor. Cu golul înscris în ultima rundă, a ajuns la șase reuşite şi trei pase decisive în ediţia 2019/2020.
– Carlo Casap (Viitorul / 21 de ani / 10 jocuri) – Deşi a evoluat doar 31 de minute, introducerea sa pe teren a mărit forţa ofensivă a echipei. A izbutit două pase decisive.
ATACANŢI
– Rivaldinho (Viitorul / 25 de ani / 25 jocuri) – A marcat două goluri prin care dobrogenii au spulberat orice şansă a adversarilor de a pleca de la Ovidiu cu punct. A ajuns la 11 goluri în ediţia curentă.
– Alexandru Măţan (FC Voluntari / 20 de ani / 22 jocuri) – A înscris pentru întâia oară în carieră cu capul, golul venind ca o răsplată pentru prestaţiile bune din ultimele jocuri. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.