Dosar penal în cazul tinerei moarte de COVID-19!

0

Polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au demarat cercetări într-un dosar penal privind moartea  tinerei în vârstă de 21 de ani, din comuna Rucăr, decedată după ce a fost infectată cu COVID-19. M.S.

 

Oamenii legii au deschis dosar penal in rem sub acuzația de ucidere din culpă. Ancheta vizează modul în care medicii și-au făcut datoria în cazul fetei depistată cu COVID-19 .

Reamintim că tânăra a fost dusă prima dată la spital pe data de 20 iulie, având febră, asta după ce ea a sunat la ambulanță din cauză că se simțea rău. În urmă cu două zile îi murise mama tot de coronavirus. Tânăra a stat în cortul de triaj de la Spitalul Județean de Urgență Pitești, i-a fost făcut testul și a plecat acasă  la cerere, spun medicii, semnând o declarație prin care se obliga că va sta în izolare până la primirea rezultatului testului. Pe 21 a fost anunțată să testul este negativ și a rămas acasă.

Pe data de 25 iulie s-a simţit rău şi a chemat, din nou, ambulanţa, fiind transportată la Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung. Din cauză că starea i s-a alterat a fost transferată la Spitalul Municipal Câmpulung şi de acolo la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti unde, din păcate a decedat pe data de 27 iulie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.