Azi, 112 cazuri noi de coronavirus!

2

Vineri Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că în județul Argeș sunt 112 cazuri noi de coronavirus, numărul total al pacienților ajungând la 3.224. Din nefericire a crescut numărul deceselor, fiind 120 de pacineți infectați care au pierit. M.S.

Instituția Prefectului Argeș informează că situația epidemiologică din județ, conform datelor DSP, se prezintă după cum urmează:
-persoane aflate în carantină: 0;
-persoane aflate în izolare (anchetă epidemiologică): 661;
-persoane externate la cerere: 430;
-persoane internate în spital: 530 (dintre care 24 la ATI);
-persoane vindecate: 1086;
-persoane diagnosticate pozitiv: 3224;
-persoane decedate: 120.

2 COMENTARII

  1. Bancile de la blocuri au devenit posibile surse de transmitere, mai ales cele duble adica fata in fata.
    Aglomeratiile din cartiere sunt total scapate din vedere. De exemplu in Trivale in jurul complexului 2, pe stradutele din spate: Str Zimbrului, Aleea Papucesti, Aleea Voinicilor grupuri de 7-8-10 persoane stau pe banci foarte aproape, vorbesc tare, consuma din sticle etc si asta fie zi sau noapte.

    Dragi ziaristi intrebati autoritatile de ce Politia Locala nu verifica mai bine prin cartiere, mai ales zonele marginase. Sa se desfiinteze bancile duble daca altfel nu se poate impune ordinea si distanta.
    Argesul e in top la infectari in ultimele saptamani de ce nu se iau masuri reale pentru a impiedica aglomeratiile inutile ?

  2. Desigur, cuibul de prostituate/bordeiul/ de la etajul 3 e… maxim… deranjat de discuți.ile/bârfele/ babelor care stau călare/ciupur/ pe băncile…de la bloc (pe 3rei schimburi) , alungându-le lor „pâinea de la gură”… încă de la intrare si derajându-le „relația” cu proxenetul/ŞEFUL care mai vine noaptea şi le cară cu rabla lui… „la MIOVENI” sau pe la domiciliul vreunui „babalâc” de avocat generos- cu „€uroi” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.