Barajul pentru promovarea /menţinerea în Liga I, pe 9 şi 12 august!

1


Federaţia Română de Fotbal a anunţat că barajul pentru promovare/retrogradare în Liga I între ocupanta locului 3, din liga secundă, CS Mioveni şi ocupanţa locului 12 din primul eşalon, Poli Iaşi va avea loc în dublă manşă în datele de 9 şi 12 august. Prin decizia luată luni de forul condus de Răzvan Burleanu reiese că Dinamo Bucureşti nu va mai avea posibilitatea să dispute cele cinci restanţe pe care le mai are de jucat, amânate dion cauza cayurilor de COVID-19.


FRF a anunţat decizia luată prin intermediul unui comunicat de presă postat pe site-ul oficial. În afara partidei cu FC Viitorul, programată miercuri, 5 august, pe teren propriu, în ultima etapă a play-out-ului, Dinamo mai are 5 meciuri restante după cum urmează: Dinamo – Chindia (etapa a 3-a), FC Hermannstadt – Dinamo (etapa a 4-a), Chindia – Dinamo (etapa a 10-a), Dinamo – FC Hermannstadt (etapa a 11-a) şi Sepsi OSK – Dinamo (etapa a 12-a).
Hotărârea FRF
În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan BURLEANU – Preşedinte FRF, Gino IORGULESCU – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian GOGA – Vicepreşedinte FRF, având în vedere Decizia Comitetului Executiv al FRF din 03.08.2020, având în vedere termenul limită impus de UEFA pentru comunicarea echipelor participante în competiţiile europene intercluburi, respectiv 03.08.2020, având în vedere comunicarea LPF cu privire la opinia cluburilor din play-out-ul Ligii 1 referitor la desfășurarea jocurilor de baraj pentru menţinerea / promovarea în Liga 1 în două manşe la datele de 9 şi 12 august 2020:
Aprobă comunicarea către UEFA a cluburilor ce urmează a participa în competiţiile europene intercluburi în sezonul 2020/2021, astfel:
Champions League – FC CFR 1907 Cluj
Europa League – U CRAIOVA 1948 Club Sportiv SA
Europa League – FC BOTOŞANI
Europa League – FC FCSB SA – câştigătoarea Cupei României
Youth League – FC VIITORUL – câştigătoarea Ligii Elitelor U19
Ia act de opinia exprimată de majoritatea cluburilor din play-out-ul Ligii 1 (7 cluburi) şi pe cale de consecinţă păstrează programarea jocurilor de baraj pentru menținerea / promovarea în Liga 1 pentru datele de 9 şi 12 august 2020. M.D.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.