Copile cercetate de poliţişti, pentru agresiune!

2
  • Filmate când când băteau o fată



Imagini teribile au ajuns pe internet, după ce o copilă de 14 ani a lovit-o şi a umilit o fată cam de aceeaşi vârstă. Limbajul folosit de mica agresoare dar şi comportamentul golesc al acesteia face ca filmarea să fie greu de urmărit! Este incredibil cum o copilă care se află la început de drum în viaţă, a scăpat într-atât de sub controlul familiei sale încât, aplică legea pumnului şi încearcă să impună propriile-i reguli unor copile fără apărare. A intrat în rândul infractorilor de la această vârstă, fiind cercetată pentru loviri şi alte violenţe după ce imaginile au ajuns în posesia poliţiştilor. O a doua filmare înfăţişează aceeaşi victimă dar altă agresoare, cea din urmă fiind la rândul ei cercetată penal. Mai mult de atât, la fel de pasibili de sancţiuni sunt şi martorii, nişte băieţi, probabil de aceeaşi vârstă care au stat şi au filmat scenele de groază, amuzându-se în loc să ia atitudine şi să sesizeze Poliţia.


Imaginile au fost filmate zilele trecute. Pe prima înregistrare se vede cum o copilă este aşezată pe o bancă, alături de alte două fete când agresoarea se apropie. Înjurând ca la uşa cortului, fata, de 14 ani, o loveşte cu palma peste faţă pe una dintre copile. Întrebând „Tu ai tupeu fă?”, o mai loveşte o dată. După violenţa folosită de fată, ceea ce nu justifică totuşi comportamentul, te-ai fi gândit că motivul disputei este unul extrem de grav. Pe filmare se aude „ Tu ai tupeu să calci în Trivale? Mi-ai cerut voie să intri în Trivale. Zii, băga…în mă…De-acum încolo nu mai calci în Trivale! Nici tu, nici tu, nici tu…” spune aceasta, aratându-le cu degetul pe cele care aveau interdicţia de a „trece frontiera” în cartierul amintit. Pe durata agresiunii, fata de 14 ani este secondată de o altă copilă, pirpirie, care asistă mândră la scene şi spune ceva neinteligibil, fiind evident de partea gresoarei. După ce o loveşte şi o trage de păr victima este obligată să se şeze în genunchi să promită că nu mai face şi este scuipată.
Altă agresoare, acelaşi motiv!
O altă filmare, la fel de violentă, are ca protagonuistă aceeaşi victimă. De data aceasta fata stă pe bancă, o alta vine şi o ceartă, culmea din acelaşi motiv, că ar fi mers în cartierul Trivale fără aprobare. După ce se asigură că scena este filmată, fata merge pe la spatele victimei, o prinde cu putere de păr şi o trage, trântind-o la pământ după care varsă apă pe ea, dintr-un bidon. Pe fundal se aud băieţii care filmează şi de amuză de comportamentul de o agresivitate rar întâlnită. După ce se ridică, victima este obligată să se aşeze în genunchi, este trasă de păr şi pusă să promită că „ nu mai calcă în Trivale”.
Acuzate de loviri şi alte violenţe
Imaginile au ajuns la Poliţie fiind demarate cercetări. Poliţiştii s-au sesizat în urma apariţiei, în cursul serii, a unor imagini privind o minoră care este agresată în două ipostaze diferite. În cauză a fost întocmit, din oficiu, dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi ameninţări. Verificările continuă pentru stabilirea identităţii tuturor celor implicaţi şi luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş. Oamenii legii au reuşit să le identifice pe fete. Prima are doar 14 ani, elevă la Liceul Tehnologic Dacia Piteşti şi este crescută de bunică. Mama fetei este plecată în străinătate iar despre tatăl copilei nu se ştie nimic, părinţii fiind despărţiţi de multă vreme. Cercetările au continuat ieri, pentru depistarea celorlaţi adolescenţi implicaţi. Cea de a doua agresoare are 16 ani şi este elevă la Colegiul Tehnic Costin Neniţescu Piteşti, fiind crescută de tată. Părinţii victimei au depus ieri plângere, iar ancheta continuă. M.Sandu


2 COMENTARII

  1. asta a fost invatata…SA BATA PE TOATA LUMEA!!!
    ASTA FACE…

    Cine culege vant (lipsa educatie, valori)…culege furtuna (bataie, violenta)…
    asta nu-i decat inceputul
    intrebarea este CE MASURI se vor lua…amenda nu este suficienta…
    in trivale in fiecare zi se bate cite cineva…intrebare este ce se va face….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.