Soț și soție uciși de o șoferiță fără permis!

2
0
  • La Rătești



Tragedie provocată sâmbătă, de o tânără inconștientă! Fata de 19 ani, mamă a unei fetițe de 2 ani, a omorât două persoane, soț și soție și a pus în pericol viața micuței, după ce a urcat la volanul unei mașini și a plecat la drum cu toate că nu posedă permis de conducere. După ce a băgat doi oameni în mormânt și pe propria-i fiică în spital, tânăra a fost reținută de polițiști și a ajuns în arest.


Acidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 18.30, în comuna Răteşti. Gina Alexandra F., de 19 ani, din Rătești, a luat mașina concubinului ei, un VW Golf 4 și împreună cu fiica sa de 2 ani, a plecat la drum. Într-o intersecție din comună, tânăra nu a acordat prioritate de trecere unui Logan condus regulamentar de Nicolae M., de 62 de ani, din Găești, județul Dâmbovița. A izbit atât de tare Loganul în partea din față, încât l-a proiectat pe gardul unei gospodării din apropiere. În urma impactului autoturismul a fost distrus aproape complet. Șoferul și soția lui, Niculina M. de 58 de ani, care ocupa locul din drepta, au rămas încarcerați în rămășițele mașinii lor. Pompierii de la descarcerare au extras trupurile, după ce au tăiat pavilionul autoturismului. S-a constatat că bărbatul era decedat, manevrele de resuscitare neavând succes. Soția șoferului a fost preluată de un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, fiind în comă. A fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Din nefericire nici femeia nu a supraviețuit leziunilor extrem de grave și a decedat în cursul nopții. Fetița șoferiței vinovate a fost rănită ușor, fiind transportată la Spitalul de Pedatrie Piteşti. La rândul ei, Gina Alexandra F. a suferit entorsă la o gleznă.
A fost reţinută
În timpul cercetărilor efectuate după accident, s-a constatat că tânăra nu posedă permis de conducere. În cadrul anchei, concubinul ei a declarat că nu el i-a încredințat mașina, că tânăra a luat cheile și a plecat fără știrea sa. Localnicii au povestit însă, că nu este prima dată când au văzut-o la volan pe Gina Alexandra F. fiind un obicei ca aceasta să conducă ilegal. Ca urmare a celor constatate oamenii legii au dispus reţinerea şoferiţei. „Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni, au stabilit în urma primelor verificări, faptul că tânăra de 19 ani, din Rătești, nu ar fi acordat prioritate unui autoturism condus de un bărbat de 62 de ani. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto de 62 de ani, iar ulterior, la spital a rezultat și decesul pasagerei dreapta față, o femeie de 58 de ani, din orașul Găești. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. În urma administrării probatoriului a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, față de tânăra de 19 ani, urmând ca în cursul zilei de astăzi (n.r. ieri) ea să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunerea luării unei măsuri preventive”, a precizat Florin Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.
A devenit mamă când era minoră!
Ieri tânăra reţinută a fost dusă la Parchet. Nu a răspuns întrebărilor jurnaliştilor cu privie la nenorocirea pe care a provocat-o. Ca o ironie a sorţii, în timp ce mergea cu capul aplecat şi mâinile încătuşate, purta un tricou inscripţionat cu mesajul : Duşmanii o să iubească asta! Gina Alexandra F. provine dintr-o familie monoparentală, fiind crescută de mamă. Se spune că nu prea se înţelegea cu mama care s-a recăsătorit. Fata a avut o viaţă libertină! La vârsta de 17 ani, Gina a născut o fetiţă, în urma unei relaţii de concubinaj. S-a despărţit de tatăl micuţei şi în prezent are un alt concubin, proprietarul maşinii implicate în accident.
Având în vedere că este mama unui copil de care nu are cine să aibă grijă, ieri, în urma audierilor, procurorul de caz a dispus eliberarea şoferiţei sub control judiciar. M.Sandu Foto: C. Tudor


2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.