Prins în flagrant când a furat dintr-o mașină

0

În cursul zilei de 26 aprilie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au fost sesizați, de către un cetățean, că un tânăr încearcă ușile de la autoturisme parcate pe bld. I.C. Brătianu din municipiul Pitești.

Imediat, o echipă civilă formată din trei polițiști s-a deplasat în zona indicată, observând un tânăr ce corespundea descrierii, care, prin deschiderea subtilă a portierei dreapta spate, la momentul asigurării (încuierii) unui autoturism de către proprietar, s-a urcat în autoturism după ce conducătorul acestuia s-a îndepărtat, fiind surprins la momentul ieșirii din autovehicul, de către polițiști.

La momentul depistării, cel în cauză _a încercat să arunce un lănțișor din aur, pe care anterior și-l însușise din habitaclul mașinii.

Tânărul în cauză, de 21 de ani, din Topoloveni, a fost condus la sediul poliției, pentru audiere.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că, anterior, cel în cauză ar fi săvârșit o altă faptă, în mod similar, sustrăgând un portofel dintr-un alt autoturism parcat în aceeași zonă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în forma continuă (două acte materiale), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 27 aprilie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.