Furau mărfuri de pe bursa de transporturi

0
0

Doi bucureşteni au furat 300 de radiatoare de la o firmă şi le-au depozitat în comuna Lunca Corbului. Indivizii au contractat o cursă pe bursa de transporturi, au preluat marfa din judeţul Argeş în maşini cu numere false şi nu au mai dus-o la destinaţie.
„Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au efectuat 3 percheziţii pe raza municipiului Bucureşti şi una pe raza judeţului Argeş pentru recuperarea unor mărfuri însuşite prin contractarea cu documente false a unor activităţi de transport marfă. Două persoane au fost reţinute şi bunuri de peste 15.000 de euro au fost recuperate”, anunţă IPJ Argeş.
Au dispărut cu 300 de radiatoare auto
În noiembrie 2019, Aurel Daniel G., de 33 de ani, din București și Marian P., de 39 de ani, din Bucureşti au contractat de la bursa de transporturi o cursă care avea ca destinaţii Anglia şi Franţa. S-au dus cu un tir cu numere false şi şi-au declinat o altă identitate. Au încărcat 300 de radiatoare şi în loc să le ducă la destinaţie au dispărut cu tot cu marfă. Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Bucureşti și în comuna Lunca Corbului, acolo unde erau depozitate radiatoarele. Bucureştenii au fost reţinuţi pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, înşelăciune şi conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare. Ulterior, cei doi au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.