TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 50 min
Timp de gătire: 30 min
Gata în: 1 ore, 20 min.
INGREDIENTE:
600 gr. carne tocată (pui sau pulpă de porc )
2 cepe roşii mijlocii
12-14 foi lasagna
5 linguri ulei de măsline
3 roşii
sare
piper
100 gr. măsline
50 gr. unt
cimbru
rozmarin
MOD DE PREPARARE:
1. Pentru început, se fierb foile de lasagna, conform instrucţiunilor de pe cutie. După ce au fiert, se pun într-o sită şi se trec sub un jet de apă rece, să nu se lipească.
2. Se pune ceapa la călit, până devine aurie, apoi carnea şi se prăjesc până se absoarbe toată zeama pe care o lasă carnea şi ceapa. Se condimentează cu sare, piper şi cimbru. După ce s-a făcut, se lasă să se răcească.
3. Se unge o tavă de cuptor cu unt sau ulei. Pe un platou se pun foile de lasagna şi se umplu cu carne. Se rulează şi se aşază în tavă. Se pregăteşte sosul béchamel şi cel de roşii şi se toarnă peste rulouri
4. Puteţi să le serviţi calde, ornate cu caşcaval şi rozmarin.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525