Partidul care a câștigat detașat în Argeș!

7

PSD a câştigat cea mai mare parte dintre primăriile din judeţ. În urma numărătorii parţiale se pare că aproximativ 80 de primării revin PSD-ului. M.S.

 

Primarul Constantin Bâlea a câştigat un nou mandat în fruntea localităţii. Fostul primar PNL a trecut la PSD şi a câştigat un nou mandat din partea social-democraţilor. 

Toate oraşele din Argeş cu excepţia Câmpulugului au fost câştigate pe PDS. Cristian Gentea la Piteşti, Constantin Panţurescu, la Curtea de Argeş, Ion Georgescu la Mioveni, Ion Baicea (fost PNL-ist în prezent în PSD) la Costeşti şi  Ion Boţârcă la Topoloveni.  Se pare că la Ștefănești ar fi câștigat Nicolae Velcea.

Alegerile locale la Primăria Popeşti s-au încheiat cu o victorie pentru PSD.

La primăriile Recea Ungheni, Hârsești, Corbeni şi Ştefăneşti  Muşeteşti , Lereşti, Slobozia, Priboieni, Stolnici, Popeşti, Mărăcineni, Boţeşti, Călineşti, Pietroşani, Bradu, Rucăr, Aninoasa, Stâlpeni, Miceşti, Cocu, Valea Iașului,  Bascov,  Şuici, Ştefan cel Mare câştigat  PSD.

La Buzoești, Bârla şi Moșoaia, a câştigat PNL. Primarul Ion Dumitrache, candidat PNL  a câștigat un nou mandat în fruntea comunei.

Candidatul partidului PMP la Primăria Brăduleţ a câştigat fotoliul de primar.