Partidul care a câștigat detașat în Argeș!

7

PSD a câştigat cea mai mare parte dintre primăriile din judeţ. În urma numărătorii parţiale se pare că aproximativ 80 de primării revin PSD-ului. M.S.

 

Primarul Constantin Bâlea a câştigat un nou mandat în fruntea localităţii. Fostul primar PNL a trecut la PSD şi a câştigat un nou mandat din partea social-democraţilor. 

Toate oraşele din Argeş cu excepţia Câmpulugului au fost câştigate pe PDS. Cristian Gentea la Piteşti, Constantin Panţurescu, la Curtea de Argeş, Ion Georgescu la Mioveni, Ion Baicea (fost PNL-ist în prezent în PSD) la Costeşti şi  Ion Boţârcă la Topoloveni.  Se pare că la Ștefănești ar fi câștigat Nicolae Velcea.

Alegerile locale la Primăria Popeşti s-au încheiat cu o victorie pentru PSD.

La primăriile Recea Ungheni, Hârsești, Corbeni şi Ştefăneşti  Muşeteşti , Lereşti, Slobozia, Priboieni, Stolnici, Popeşti, Mărăcineni, Boţeşti, Călineşti, Pietroşani, Bradu, Rucăr, Aninoasa, Stâlpeni, Miceşti, Cocu, Valea Iașului,  Bascov,  Şuici, Ştefan cel Mare câştigat  PSD.

La Buzoești, Bârla şi Moșoaia, a câştigat PNL. Primarul Ion Dumitrache, candidat PNL  a câștigat un nou mandat în fruntea comunei.

Candidatul partidului PMP la Primăria Brăduleţ a câştigat fotoliul de primar.

7 COMENTARII

    • invata sa scrii, doar agramatii voteaza psd pentru ca se incadreaza de minune in peisaj. Va ganditi doar la mariri si la luat bani degeaba. Votati precum oile in turma. Si nu m-ar mira sa ai si o functie plublica bine platita, chiar daca ai 4 clase.. doar e judetul tuturor posibilitatilor, unde analfabetii sunt pe posturi sus puse sa plimbe 3 hartii pe salarii imense. Vai de voi, nu lasati nimic in urma.

  1. Mare bucurie pe voi si pe dl Smeoreanu, pacat pentru cei care au vrut o schimbare, cine a votat psd probabil ca e ori foarte prost, ori foarte multumit de cum arata argesul…

  2. Nu scapam de ciuma rosie in veci cu asa mentalitate. Inca 4 ani de mocirla, coruptie si prostie. Prezenta scazuta la vot si-a spus cuvantul, asta inseamna sa te doara undeva de orasul tau. Intre timp lasam banii pe mana hotilor. Ne meritam soarta, atat s-a putut. Inca 4 ani in care avem spitale infecte, modernizarile au fost doar pe hartie. Doctorul Irimia a zis bine ca spitalul judetean e de evul mediu cu mancare ca de porci si conditii inumane. Ti-e scarba sa intri acolo, cat despre personal…intrati pe spagi, nu stiu cand sa-ti dea o aspirina dar stau cu mana intinsa ca altfel nu te baga in seama. Mi-e rusine ca locuiesc in acest judet.

    • Ia fa-ti mataluta bagajele, urechelnito, si muta-te in alt judet, ca aici iti pute ca nu au iesit favoritii tai invingatori !!! Si ai mare grija sa nu-ti musti limba ca…risti sa te otravesti !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.