Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8516-Miercuri, 31 mai 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Iunie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

7 Comentarii:

 1. 1

  BIGGUS DICKUS

  PSD merita, ca da alokatii la copi, pensie baro la batrini. Bravo psD , tinto tot asea.

  Reply
  1. 1.1

   Andreea

   Nu cred ca am citit vreodata ceva mai gresit … Tu chiar tb. reinveti limba romana de la alfabet.

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Idem pentru tine, imi pare rau..!

    Reply
  2. 1.2

   Mirela

   invata sa scrii, doar agramatii voteaza psd pentru ca se incadreaza de minune in peisaj. Va ganditi doar la mariri si la luat bani degeaba. Votati precum oile in turma. Si nu m-ar mira sa ai si o functie plublica bine platita, chiar daca ai 4 clase.. doar e judetul tuturor posibilitatilor, unde analfabetii sunt pe posturi sus puse sa plimbe 3 hartii pe salarii imense. Vai de voi, nu lasati nimic in urma.

   Reply
 2. 2

  dinu

  Mare bucurie pe voi si pe dl Smeoreanu, pacat pentru cei care au vrut o schimbare, cine a votat psd probabil ca e ori foarte prost, ori foarte multumit de cum arata argesul…

  Reply
 3. 3

  Mirela

  Nu scapam de ciuma rosie in veci cu asa mentalitate. Inca 4 ani de mocirla, coruptie si prostie. Prezenta scazuta la vot si-a spus cuvantul, asta inseamna sa te doara undeva de orasul tau. Intre timp lasam banii pe mana hotilor. Ne meritam soarta, atat s-a putut. Inca 4 ani in care avem spitale infecte, modernizarile au fost doar pe hartie. Doctorul Irimia a zis bine ca spitalul judetean e de evul mediu cu mancare ca de porci si conditii inumane. Ti-e scarba sa intri acolo, cat despre personal…intrati pe spagi, nu stiu cand sa-ti dea o aspirina dar stau cu mana intinsa ca altfel nu te baga in seama. Mi-e rusine ca locuiesc in acest judet.

  Reply
  1. 3.1

   CVititor

   Ia fa-ti mataluta bagajele, urechelnito, si muta-te in alt judet, ca aici iti pute ca nu au iesit favoritii tai invingatori !!! Si ai mare grija sa nu-ti musti limba ca…risti sa te otravesti !!!

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .