3 locuri de vis pe care să le vizitezi toamna aceasta

0



Zilele de relaxare și liniște atât pentru minte, cât și pentru corp, sunt cele petrecute departe de zumzetul orașului. De fiecare dată când avem ocazia să ne rupem de problemele de zi cu zi, intrăm într-o lume plină de optimism și pozitivitate. De aceea, majoritatea cercetătorilor în domeniu ne recomandă să plecăm ori de câte ori avem ocazia într-o mică escapadă.

Întrucât zilele acestea este mai greu să ne deplasăm în străinătate, o alternativă ideală este să alegi locații chiar din țara noastră. Astfel, poți evita zilele în care cei mici trebuie să lipsească de la școală. Am pregătit pentru tine 3 locuri de vis la care trebuie neapărat să ajungi în această toamnă!

  1. Satele din Patrimoniul UNESCO

Vrei să te bucuri de natură în toată splendoarea ei toamna aceasta? Adaugă pe lista ta și comunele Rimetea și Râmeț, introduse în Patrimoniul UNESCO. Aici vei descoperi tradiții și obiceiuri care datează de zeci (sau chiar sute) de ani, precum și peisaje de poveste. Casele albe cu ferestre verzi, alături de peisajele nealterate vor contribui la construirea unor amintiri de poveste. Mai mult, acestea se numără printre cele mai căutate locații de suflet din țară, întrucât au un aspect realmente impecabil.

  1. Salina Turda

Vrei să le oferi celor mici prilejul de a se bucura la fel ca tine de locurile pe care le vizitați împreună? Ei bine, la Salina Turda există numeroase activități pe care aceștia le pot întreprinde. De la plimbatul cu bărcuțe la zonele de joacă, aceștia se vor bucura de fiecare clipă!

  1. Garda de Sus

Parcul Național Apuseni ascunde numeroase locații și peisaje de poveste. Printre acestea se numără și comuna Gârda de Sus, aceasta conferind un mediu extrem de plăcut pentru fiecare vizitator în parte. Tot aici vei putea alege și o cazare arieseni, cu ajutorul căreia să îți bei cafeaua dimineața în mijlocul naturii.

O alegere la fel de bună este pensiunea onelia, care îți va îmbogăți mica escapadă de toamnă!