Şi-a ajutat prietenul, apoi l-a tâlhărit!

0
0



Facerea de bine…! Cam aşa începe povestea unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din Piteşti, care a ajuns în arest fiind acuzat că şi-a tâlhărit un prieten pe care îl ajutase. Cum infracţiunea a fost comisă, cel învinuit va trebui să suporte consecinţele, chiar dacă gestul lui a început cu o faptă bună.


„Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, şi au reţinut un bărbat de 40 de ani, din Piteşti. Din cercetări s-a constatat că în ziua de 01 octombrie a.c., bărbatul ar fi deposedat prin acte de violenţă, pe un alt bărbat, de 34 de ani, de un telefon mobil. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, declara Florin Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.
I-a sustrat telefonul
În cursul anchetei oamenii legii au descâlcit povestea tâlhăriei. Ion Daniel V. de 40 de ani, a declarat că s-a întâlnit cu prietenul lui, un piteştean în vârstă de 34 de ani. Amicul l-a rugat să-i facă rost de o maşină pentru a ajunge la partenera lui. Săritor, Ion Daniel V. şi-a sunat o cunoştinţă, taximetrist, şi l-a rugat să efectueze cursa. Au mers împreună la destinaţie, numai că, acolo, prietenul nu a avut bani să achite. Ion Daniel V. a fost nevoit să plătească contravaloarea. După ce a plecat taxiul bărbaţii s-au luat la ceartă. Furios, Ion Daniel V. l-a lovit pe bărbatul, de 34 de ani, şi i-a luat cu forţa telefonul în valoare de 700 de lei, spunându-i că-i va înapoia aparatul când îi va achita datoria de la taxi. Rămas fără telefon, prietenul l-a reclamat la Poliţie. Ieri Ion Daniel V. a fost prezentat Parchetului iar împotriva lui a fost luată măsura controlului judiciar. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.