25 de goluri în 8 meciuri!

0
0

  • Liga 2, retrospectiva etapei a 9-a
  • Mioveniul a jucat asea­ră, iar un meci a fost a­mânat
  • În această run­dă au fost 3 penalty-uri marcate şi unul ratat



Din etapa a 9-a a Ligii a doua s-au disputant în week-end 8 partide, în care s-au marcat în ttal 25 de goluri. A fost pentru a treia oară la rând, când o etapă din liga secundă nu s-a desfășurat în întregime. De această dată, meciul SCM Gloria Buzău – Viitorul Pandurii Târgu Jiu a fost amânat după ce trupa antrenată de Flavius Stoican a fost băgată în izolare pentru cel puțin 7 zile din cauza a nouă cazuri de COVID-19 depistate cu o zi înainte de joc.


În etapa a 9-a a Ligii 2 au fost șase meciuri programate pentru sâmbătă la ora 11:00. S-a jucat astfel la Timișoara (pe Stadionul Știința) unde ASU Poli a învins cu doar 1-0, pe CSM Slatina, printr-un gol marcat în finalul primei reprize. De asemenea a fost meci şi la Tg Jiu, acolo unde într-un meci al codaşelor, Ripensia s-a impus cu 2-1 în faţa lanternei roşii, Pandurii. Gorjenii au condus cu 1-0 din mintul 3, au fost egalaţi din penalty în minutul 42 şi au pierdut tot din penalty, în minutul 90. La Slobozia, Unirea şi Dunărea Călăraşi au terminat la egalitate, 2-2, după ce oaspeţii au deschis scorul în minutul 2, au fost egalaţi din penalty în minutul 10, apoi au preluat avantajul imediat după pauză, iar gazdele au marcat a doua oară în minutul 72.
Într-un alt duel al codaşelor, Aerostar Bacău şi Fotbal Comuna Recea s-a terminat 2-3 pentru oaspeţi. Băcăuanii au deschis scorul în minutul 4, dar oaspeţii au înscris apoi de trei ori, în minutele 9, 35 din 11 m şi 62, pentru ca gazdele să reducă din handicap în minutul 78. Apoi, la Bucureşti, Metaloglobus a devenit pentru o zi lider, după ce a învins cu 2-1 pe Csikszereda. Bucureştenii au deschis scorul printr-un autogol în minutul 4, apoi au fost egalaţi cu un sfert de oră înainte de final, dar Claudiu Herea a stability scorul final în ultimul minut de joc. La Tr Măgurele, Turris a făcut spectacol cu CSM Reşiţa, gazdele având 3-0 după prima jumătate de oră, cu goluri marcate în minutele 11, 23 şi 28. Reşiţenii au redus din handicap în minutul 32, iar teleormănenii au mai marcat o data după pauză . Întrun alt meci disputat la Chiajna, Concordia a pierdut în minutul 90 în faţa Farului. La pauză a fost 0-0, marinarii au deschis scorul în minutul 60, au fost egalaţi în 71 şi au învins la ultima fază de poartă a meciului. În fine într-un meci disputant duminică, Craiova a redevenit lider după ce a învins cu în 1-0 în deplasare pe Petrolul. Oltenii au deschis scorul în minutul 12, iar găzarii au ratat un penalty în minutul 83.
În această etapă, Rapid a stat, iar aseară s-a disputat CS Mioveni – U Cluj.  S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.