S-a lansat noul Megan Sedan

0
0

  • Maşina va fi vândută în aproape 30 de ţări



Renault a prezentat acum două zile, noul Megane Sedan, un vehicul foarte apreciat de clienții care caută o berlină distinctă în segmentul C, acest model vânzându-se în 200.000 de unități de la momentul lansării sale în 2016. Fiind un adevărat succes în Turcia, unde este fabricată, mașina va fi vândută în aproape treizeci de țări începând cu anul 2021.


Comercializat în aproape treizeci de țări, Megane contribuie la dezvoltarea mărcii Renault la nivel internațional. Modelul este echipat cu cele mai noi tehnologii, noul model integrează noi sisteme de asistență la condus pentru un confort sporit și un motor eficient pe benzină – 1.0 TCe. Interiorul este modernizat cu un tablou de bord de 10’’ și ecrane verticale de 9,3’’ care includ sistemul multimedia conectat Renault EASY LINK.
Tehnologie LED
Noul Mégane Sedan integrează tehnologia LED 100% Pure Vision, care este mai eficientă pe drum, precum și semnătura emblematică Renault în forma literei C. În partea din față are o nouă bară de protecție și o nouă grilă care încorporează elemente cromate. Difuzoarele de aer apar în partea din față a arcurilor roților pentru o aerodinamică îmbunătățită. Pe laturile sale, noul model beneficiază de un nou design al aripilor și de iluminarea mânerului ușii. Noul model este disponibil în șapte culori exterioare, inclusiv noul Highland Grey, şi este echipat cu roți noi, de la 16 la 17 inci. Dispunând de patru moduri de condus (Eco, Confort, Sport și MySense – în funcție de motor), tehnologia Renault MULTI-SENSE evoluează pentru a face experiența și mai captivantă. Funcțiile noi includ o ergonomie îmbunătățită pentru a fi mai intuitive, setări simplificate, noi culori ambientale și aplicația R-Sound pentru sunetul motorului. Ecranele digitale ale tabloului de bord (7 și 10 inci) oferă o zonă de afișare care poate fi personalizată cu ajutorul anumitor widget-uri, cum ar fi consumul de combustibil în modul Eco și puterea în modul Sport.
Noi sisteme de asistență la condus
Noul Mégane Sedan încorporează noi sisteme de asistență pentru a face experiența la bord mai sigură și mai plăcută: # Controlul de viteză adaptiv (Adaptive Cruise Control) cu funcția Stop & Go menține distanța față de vehiculul din faţă la o anumită viteză și reglează accelerația și frânarea. # Sistemul de frânare de urgență activă (Active Emergency Braking System) este îmbunătățit cu detectarea pietonilor. Maximizează siguranța prin avertizarea șoferului cu privire la o situație periculoasă și poate acționa frâna, dacă șoferul nu reacționează. # Alerta de trafic din spate (Rear Cross Traffic Alert) detectează un obstacol care se apropie și îl avertizează pe șofer atunci când rulează înapoi. În plus, funcția Auto-Hold, cea care permite șoferului să staționeze cu frâna eliberată, a fost îmbunătățită pentru un confort mai mare în oraș. Noul Mégane Sedan include şi alte sisteme de asistenţă care să ofere un condus mai sigur și mai confortabil, cum ar fi Avertizare la schimbarea benzii de rulare (Lane Departure Warning), Alertă de somnolență (Drowsiness Alert) și Avertizare la unghi mort (Blind Spot Warning).
Mai multe motorizări
Noul Mégane Sedan oferă o gamă mai largă de motoare, adaptate numeroaselor nevoi ale clienților și compatibile cu noile reglementări stabilite de standardul Euro 6D FULL: # Pe benzină, oferă noul motor 1.0 TCe cu injecție directă, într-o versiune eficientă de 116 CP (cu transmisie manuală) optimizată pentru a reduce consumul de combustibil și emisiile de CO2. Motorul 1.3 TCe, echipat cu filtru de particule, rămâne disponibil și în versiunea de 140 CP (cutie de viteze manuală cu 6 trepte și transmisie automată cu dublu ambreiaj EDC cu 7 trepte). # Pe motorină, motorul 1.5 Blue dCi este disponibil în versiunea de 116 CP (cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte și transmisie automată cu dublu ambreiaj EDC cu 7 trepte). S.M


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.