Dorel lucrează pe strada Ion Minulescu!

0
0


Lucrări făcute de mântuială din bani publici! Asta ne-a sesizat un piteştean care a constatat că în cadrul unor amenajări făcute pe strada Ion Minulescu, din Piteşti, „Dorel” a montat nişte borduri astfel încât a blocat un canalul apelor pluviale.

„Dorel in actiune pe str. Ion Minulescu, bl. A12, SC. A. Se schimba bordurile cu refacerea trotuarelor. In foto se observa cum bordura de interior va obstructiona scurgerea apei din canalul pluvial la canalul colector. Am stat de vorbă cu muncitorii și șeful lor, dar in zadar. In plus au îngustat intrarea pe aleea care duce la locuințele de lângă pădure”, se plângea cititorul nostru, ilustrând cu fotografie făcută la faţa locului isprava lucrătorilor.

Ulterior discuţiilor, muncitorii „au remediat” problema, cum s-au priceput! ”Aici se vede soluția găsită în urma discuțiilor. Au lăsat un spațiu de 20 cm fara bordura, tocmai ca sa aibă ce rupe apa care vine din padure!!” , Poate cei responsabili vor citi şi cineva se va sesiza pentru a fi rezolvată problema astfel încât nimeni să nu aibă de suferit. În rest… no comment!


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.