BCM U Piteşti şi CSU Piteşti la turneul final!

0
0

Două echipe argeşene vor lupta pentru medalii în Cupei României 3X3

BCM U FC Argeş CSM Piteşti s-a calificat la turneul final al Cupei României 3X3 masculin de pe locul 3. Piteştenii au participat acum câteva zile la turneele semifinale 3 şi 4 care au avut loc în Capitală.
       După ce în primele două turnee ale Cupei României la baschet 3×3 argeşenii ocupaseră un loc 1 şi un loc 2, la următoarele două turnee evoluţia echipei nu a mai fost la fel de bună. Piteştenii au fost nevoiţi să joace fără Szabolcs Şanta care este accidentat, echipa fiind formată din Marius Ciotlăuş, Lucian Chirof, Sorin şi Mihai Căprărescu. Sâmbătă, BCM U FC Argeş a ajuns până în semifinală, unde a trebuit să se recunoască învinsă de către cea care avea să câştige turneul cu numărul 3, Athletic Neptun Constanţa. Duminică, alb-violeţii s-au oprit în 16-imi, fiind învinşi de Rapid Bucureşti. Argeşenii au terminat turneul cu numărul 4 pe locul 12. În clasamentul general, întocmit după rezultatele la cele patru turnee de calificare, BCMU FC Argeş – CSM Piteşti a ocupat locul al treilea şi s-a calificat la turneul final al Cupei României la baschet 3×3.
Finala, în martie
       Tot la faza finală a acestei întrecerii s-a calificat şi CSU Piteşti. Echipa pregătită de Narcis Şufariu, care i-a avut în componenţă pe Adrian Blidaru, Cristian Petrescu, Alex Neguţ şi Cezar Stănescu, a pierdut în 16-imi în turneul de sâmbătă, dar a ajuns în semifinale duminică, cedând tot în faţa câştigătoarei turneului, CSM Tg. Jiu. Datorită rezultatelor bune înregistrate pe parcursul celor patru turnee de calificare, echipa piteşteană a obţinut calificarea, de pe locul 5 la general, la turneul final al Cupei României la baschet 3×3. Lupta pentru medalii se va da în perioada 21-22 martie, într-o locaţia care urmează să fie stabilită în scurt timp de Federaţia Română de Baschet. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.