Piteştenii, campioni naţionali la lupte!

0



În perioada 27-29 noiembrie, la Constanţa, s-a disputat finala campionatului național de lupte individual rezervat cadeților și seniorilor U23. La această întrecere au fost prezenţi peste 500 de luptători de la 32 de cluburi din ţara.


S-a luptat la următoarele 3 stiluri:greco-romane, lupte libere şi lupte feminine. Clubul Sportiv Municipal Piteşti a obţinut 3 medalii de aur, 1 de argint şi una de bronz. Pe prima treaptă a podiumului au urcat Robert Duţu la categoria 45 de kg, Denis Mihai la categoria 55 de kg şi Alexandru Ionescu la 65 de kilograme. Medalia de argint a fost câştigată de Andrei Popescu la categoria 71 de kg, în timp ce bronzul a fost adjudecat de Andrei Burcioiu la 60 de kg. În afară de cei cinci medaliaţi, CSM Piteşti a avut şi două clasări pe locul 5 prin Ştefan Mihai şi Selim Kaya.
În competiţia rezervată seniorilor Under 23, piteşteanul Mihai Croitor a obţinut argintul la categoria 130 kg. Cu cele 138 de puncte, CSM Piteşti a obţinut locul 1 la echipe. Steaua s-a clasat a doua cu 83, iar pe 3 s-a clasat Botoşani cu 80 de puncte. Luptătorii de la CSM Piteşti sunt pregătiţi de antre­norii Ovidiu Croitor şi Cătălin Miron. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.